23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βατούτιν: «Η μείωση στο μπάτζετ δεν μας επέτρεψε να πάρουμε πλέι μέικερ»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε προαναγγείλει πριν από την αρχή της φετινής σεζόν ότι θα υπάρξει μείωση στο μπάτζετ λόγω της πανδημίας και ο Αντρέι Βατούτιν παρά τις τελευταίες προσθήκες των Ρώσων θεωρεί ότι εάν δεν υπήρχε ο περιορισμός του μπάτζετ θα είχαν ακόμη έναν πλέι μέικερ στο ρόστερ τους.

Ο ισχυρός άνδρας βρήκε τον λόγο που κρύβεται πίσω από την αγωνιστική αστάθεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το τελευταίο διάστημα και παραχωρώντας συνέντευξη στην TASS υποστήριξε ότι ο λόγος είναι οι περιορισμοί που υπήρχαν το καλοκαίρι με την στελέχωση του ρόστερ:

«Η καλοκαιρινή στελέχωση δεν ήταν πλήρης λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό. Πιστεύετε ότι το προπονητικό τιμ δεν περίμενε τα προβλήματα που έχουμε στην οργάνωση του παιχνιδιού; Σίγουρα η ομάδα θα ήθελε έναν ακόμα κλασικό οργανωτή που να μπορεί να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά για όλες τις επιθυμίες απλά δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα.

Ταυτόχρονα, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, πριν από μια σειρά τραυματισμών και άλλων προβλημάτων, η ομάδα μας κέρδιζε τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο. Τον Φεβρουάριο, όταν η κατάσταση έγινε δύσκολη, αποκτήθηκαν δύο παίκτες με λεφτά από τον μελλοντικό προϋπολογισμό . Μας βοηθούν ήδη, αλλά ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο σύστημα» ήταν τα λόγια του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αντικατέστησε αμέσως τα κενά και τους τραυματισμούς που υπήρξαν με την απόκτηση του Μάικλ Έρικ και του Ίφε Λούντμπεργκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ