31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βατούτιν: «Δύσκολο να τους κρατήσουμε όλους»

Ακόμα... μεθυσμένοι είναι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές στον τελικό της Ευρωλίγκας και την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για 8η φορά στην ιστορία της.

Ο Αντρέι Βατούτιν πάντως παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Tass» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της «ομάδας του στρατού».

Η παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη στο τιμόνι παραμένει δεδομένη, αν δεν αποφασίσει να αποχωρήσει από το κλαμπ ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός.

Σχολιάζοντας το ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν, ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν σαφής:

«Μετά τη κατάκτηση της Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε όλους τους παίκτες στο ρόστερ, ως γνωστόν οι πρωταθλητές κοστίζουν πιο ακριβά, Έχουμε 9 συμβόλαια που λήγουν και όλα θα έχουν αύξηση, ενώ ο προϋπολογισμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος, οπότε μας περιμένει πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδος.

Φυσικά θα ήθελα να τους κρατήσω όλους, αλλά το μπάτζετ θα παραμείνει ίδιο και καθαρά μαθηματικά να το πάρεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι οι ηγέτες. Η ομάδα θα ανανεωθεί και το κατά πόσο θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις. Η αγορά καθορίζει τα πάντα, ίσως κάποιοι θα ψάξουν για νέες προκλήσεις, κάποιοι άλλοι καλύτερα συμβόλαια. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι ‘αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ