16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βατούτιν: «Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο»

Ο Αντρέι Βατούτιν σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κινήσεις ενίσχυσης από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε μετά από συγκλονιστικό αγώνα από τη Βαλένθια εκτός έδρας, παίζοντας όμως δύο τρεις βασικούς πυλώνεις.

Ο λόγος για τους τραυματίες Ουίλ Κλάιμπερν, Τόκο Σενγκέλια και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του Στρατού» μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων ανέφερε σχετικά με τα σενάρια για ενίσχυση των Μοσχοβιτών:

«Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο, αναφορικά με τους παίκτες με τους οποίους υποτίθεται ότι διαπραγματευόμαστε. Ειδικά γι αυτούς που έχουν απαντήσει αρνητικά στην ΤΣΣΚΑ. Εξετάζουμε τις επιλογές που έχουμε για την ενίσχυση της ομάδας.

Θυμάμαι ακόμη πριν από έντεκα χρόνια, που είχαμε μια παρόμοια κατάσταση και παίξαμε στη Βαλένθια. Ήμασταν γεμάτοι προβλήματα και απουσίες, τότε λοιπόν χάσαμε με -25 τον αγώνα. Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι πριν από τον χθεσινό αγώνα, ελάχιστοι θα περίμεναν πως η ΤΣΣΚΑ θα έχανε στη δεύτερη παράταση. Απλά δεν είχαμε τη δύναμη και λίγη τύχη στο τέλος. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, το παιχνίδι έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας. Γυρίσαμε από το -15 και παλέψαμε για τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ