31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βατούτιν: «Δεν παίζεις Ευρωλίγκα εάν φοβάσαι τον Σπανούλη»

Αγώνας επιπέδου Φάιναλ Φορ έγινε στη «Megasport Arena», ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να επικρατήσει και να αυξήσει στο 5-0 το σερί του φέτος στην Ευρωλίγκα, με τον ισχυρό άνδρα του να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού», με δηλώσεις του στο Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με όλο το σεβασμό προς τους προηγούμενους αντιπάλους, αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ για εμάς φέτος στην Ευρωλίγκα, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Ο αγώνας ήταν επιπέδου Φάιναλ Φορ και καταφέραμε να πετύχουμε μια εξαιρετική νίκη, παίζοντας ομαδικά».

Έκανε ειδική μνεία στον αρχηγό των «ερυθρολεύκων», συμπληρώνοντας: «Εάν φοβάσαι το Βασίλη Σπανούλη, μην παίζεις στην Ευρωλίγκα. Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, όπως όλα απέναντι στον Ολυμπιακό», ενώ πρόσθεσε για τους φιλάθλους και τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας, ευχαριστώ την ομάδα. Οι παίκτες που έπαιξαν λίγο όπως ο Μίσα Κουλάγκιν και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μπήκαν στο παιχνίδι και πρόφεραν. Δεν το αναφέραμε πριν από τον αγώνα, αλλά την παραμονή της αναμέτρησης ο Νάντο Ντε Κολό δεν προπονήθηκε καθόλου και σήμερα (χθες, 01/11) δεν μπόρεσε να παίξει. Καταφέραμε να πάρουμε μια δύσκολη νίκη, γιατί στην αρχή τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για εμάς. Μια νίκη απέναντι στον Ντέιβιντ Μπλατ σε κλειστό ματς είναι από μόνο του σημαντικό γεγονός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ