18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βατούτιν για Κουφό, Τζέιμς και μεταγραφή

Ο Αντρέι Βατούτιν, ο άνθρωπος που "τρέχει" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο iz.ru για την ομάδα και τη φετινή της πορεία, ενώ ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Ουίλ Κλάιμπερν, τον Μάικ Τζέιμς και την παρουσία του Κώστα Κουφού.

Ο Βατούτιν ξεκαθάρισε πως δεν είναι καθόλου εύκολο να αντικατασταθεί ένας παίκτης όπως ο Κλάιμπερν για να προσθέσει: "Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ίσως να έχουμε πάρει παίκτη. Κοιτάμε την αγορά, βλέπουμε τι υπάρχει, αλλά δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί ένας παίκτης που ήταν ο ηγέτης μας και μπορεί να παίξει άμυνα σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις".

Όσο για τον Μάικ Τζέιμς που προσπαθεί κάποιες φορές να μπει στα παπούτσια του Κλάιμπερν σε ότι αφορά το ρόλο του ηγέτη: "Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό πως σε έναν φιλόδοξο οργανισμό όπως είναι η ΤΣΣΚΑ ο Τζέιμς ήρθε και και βρήκε γρήγορα τον εαυτό του και μπαίνει με επιτυχία στο ρόλο του ηγέτη".

Και σε ένα πιο... ελληνικό θέμα, ο Βατούτιν ρωτήθηκε για τον Κώστα Κουφό και το ρόλο του: "Πιστεύω πως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα βελτιωθεί. Δεν είχε καθόλου εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν είναι το είδος του παίκτη που θα κάνει... αριθμούς. Προπονείται, προσπαθεί και αυτό που θέλουμε από αυτόν είναι τα ριμπάουντ και οι έξτρα κατοχές. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την παρουσία του στην ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ