17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βασιλόπουλος: “Χρειάζεται αντίδραση υπό πίεση” (vid, pics)

Το σποτ για την τελευταία ημέρα του Basketball Champions League το λέει απλά. Το τραγούδι των ABBA είναι αυτό που σφραγίζει τον αυριανό (26/1, 19.30) αγώνα του Περιστερίου με την VEF Ρίγα στη Λετονία. "The winner takes it all". Κοινώς, ο νικητής τα παίρνει όλα!

Οι "κυανοκίτρινοι" ταξίδεψαν στη Βαλτική γνωρίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τους Γκουτιέρες και Γούνταρντ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ κανονικά ταξίδεψαν με την αποστολή ο Ράιαν Χάροου και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Προπόνηση στη Ρίγα για το Περιστέρι

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας βρίσκει σε μια περίεργη φάση. Οι δύο ξένοι που αποκτήθηκαν (Γκουτιέρες και Γούνταρντ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο Μπουρούσης και ο Χάροου θα παίξουν χωρίς να έχουν κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά στην τελική είναι ένα παιχνίδι όπου το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι η τακτική. Το πιο σημαντικό είναι ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα παίξει πιο σκληρά», δήλωσε ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ποιος θα καταφέρει να αντιδράσει καλύτερα κάτω από την πίεση. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ