30.5 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Βασιλόπουλος: «Φαβορί ο Προμηθέας»

Τον Προμηθέα Πατρών έχρισε φαβορί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, εν όψει του εκτός έδρας αγώνας τους στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Από την αχαϊκή πρωτεύουσα καλείται να περάσει το Σάββατο (13/10, 15.45) το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 34χρονο φόργουορντ να τονίζει μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως η αναμέτρηση αποτελεί για εκείνους ένα καλό τεστ ώστε να δουν τις αδυναμίες τους.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ μας βοηθάει στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που όλες οι ομάδες ψάχνουν ακόμη τα πατήματά τους. Για μας όμως το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να φτάσουμε σε σημείο να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητές μας σαν ομάδα… Κι αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά, πίστη και συγκέντρωση. Κι αυτό θα κάνουμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Προμηθέα και μάλιστα εκτός έδρας. Οι αντίπαλοί μας κάνουν εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και οφείλουμε να τους συγχαρούμε για την πρώτη ευρωπαϊκή τους νίκη. Είναι μια ομάδα πολύ γεμάτη, με εξαιρετική ψυχολογία και με τον κόσμο στο πλευρό της, είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Για μας και αυτό το ματς θα είναι ένα τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ