21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βασιλόπουλος: “Πρέπει να τσακωθούμε”! (vids)

Στον αγώνα με τη Στρασμπούρ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Το ντεμπούτο του δεν ήταν αυτό που θα είχε ενδεχομένως στο μυαλό του, αφού η ΑΕΚ έχασε και έμπλεξε άσχημα όσον αφορά την πρόκρισή της στους "16" του Basketball Champions League, παρ' όλα αυτά δεν χάνει την πίστη και την αισιοδοξία του.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης συνάντησε μερικούς δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και έπιασε κουβέντα μαζί τους. Μίλησε για τον αγώνα με τη Στρασμπούρ, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεργαστεί με την ΑΕΚ, για το μέλλον της καινούριας του ομάδας στις φετινές διοργανώσεις και για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ ώστε αυτό το μέλλον να είναι ευοίωνο. Το basketa.gr ήταν εκεί και κατέγραψε αυτή την κουβέντα.

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξήγησε αρχικά γιατί έχασε η ΑΕΚ από τη Στρασμπούρ. Εκτίμησε ότι η κακή άμυνα ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και παραδέχθηκε πως πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL δεν βρίσκεται μόνο στα χέρια της ομάδας του, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως χρειάζεται ένα θαύμα.

Ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεργαστεί με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι του αρέσουν τα δύσκολα. Ανέλυσε τι περιμένει η ΑΕΚ από αυτόν, τι είναι έτοιμος να προσφέρει σε αυτήν και παραδέχθηκε πως ο ρόλος του στην ομάδα δεν θα είναι πρωταγωνιστικός.

Κλείνοντας ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει τίτλους. Σκληρή δουλειά και, όπως χαρακτηριστικά είπε, "να τσακωθούμε! Να βάλουμε πάθος", ώστε να μη γίνουν οι ήττες συνήθεια...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ