29.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Βασιλόπουλος: “Νίκη κόντρα στους πρωτοπόρους”

Ο Φάρος θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στο ντέρμπι τη 25ης αγωνιστικής και ο Φώτης Βασιλόπουλος θέλει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του στο faros-bc.gr ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε πως “το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς αφενός για να επανέλθουμε στις νίκες, μετά την ήττα το περασμένο Σάββατο από τον Εθνικό και αφετέρου για να συνεχίσουμε διεκδικώντας την καλύτερη βαθμολογική θέση για τα πλέι οφ. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την κακή παρένθεση και εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να επικρατήσουμε απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του Κερατσινίου κόντρα σε αυτή της Νέας Σμύρνης, τόνισε: “Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιους αγώνες και θα έρθουν έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουν. Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς θα τους αφήσουμε το περιθώριο να διεκδικήσουν τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Περιμένουμε όλους τους φίλους του Φάρου να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας».

PHΟTOCREDITS: EUROKINISSI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ