25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Βασιλόπουλος: «Θέλει μεγάλη προσοχή ο Πανιώνιος»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Περιστερίου απέναντι στον Πανιώνιο, και ξεκαθάρισε την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη στις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους". 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο διεθνής φόργουορντ:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό κι ήταν κάτι που το θέλαμε. Το αποτέλεσμα βέβαια, δεν ήταν το επιθυμητό αλλά παλέψαμε επάξια κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανιώνιο. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και το λέω αυτό διότι ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει να παίζει καλό μπάσκετ. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες που διαθέτει, έχουν βρει τους ρόλους τους και δημιουργούν ένα επικίνδυνο σύνολο που θέλει μεγάλη προσοχή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν το παιχνίδι τους γιατί θα έχουμε πρόβλημα από την στιγμή που είναι μια ομάδα… εύστοχη. Θεωρώ πως αν παίξουμε σκληρά και δεν κάνουμε εύκολα λάθη, τότε το φινάλε της αναμέτρησης θα μας έχει βρει νικητές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ