22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βασιλόπουλος: «Είμαστε οικογένεια, πρότυπο για τα παιδιά μου ο Ζήσης»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ανδρών μέσα στη Γερμανία έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή σχολίασε την πορεία της «επίσημης αγαπημένης» που είναι μία οικογένεια, αλλά αποθέωσε και τον Νίκο Ζήση ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση και βραβεύτηκε από την ΕΟΚ, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης γιόρτασε μαζί με τους διεθνείς την τεράστια επιτυχία και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 12ο όμιλο.

Στο μήνυμά του ο Βασιλόπουλος αναφέρει:

«Ναι πλέον μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος!! Γιατί δεν ήμασταν απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια που κάθε φορά πάλευε σαν να είναι ο τελευταίος της αγώνας. Ναι έτσι κάνουν οι φίλοι κ οι οικογένειες...

Τσακώνονται, θυμώνουν, φωνάζουν, αλλά στο τέλος τα βρίσκουν κ παλεύουν για να καταλήξουν νικητές κ αγκαλιασμένοι.. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά το πάθος κ η διάθεση που δείξαμε όλοι μας κάθε δευτερόλεπτο που ήμασταν στο παρκέ. Νιώθω ευλογημένος που ήμουν σε αυτή την ομάδα με αυτά τα παιδιά κ περισσότερο που είχα την χαρά να συμμετέχω στην βράβευση του Νίκου.. Ενός παιδιού που μεγαλώσαμε μαζί κ ενός ανθρώπου-αθλητή που θα ήθελα να είχαν πρότυπο μέχρι κ τα παιδιά μου... Έφυγα νωρίς γιατί συγκινήθηκα!! Βλέπετε έχω γίνει ευαίσθητος μετά τους γιους μου.. Νικόλα σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σου όταν πρωτοήρθα στην Εθνική για το ήθος και τις αξίες που πρέπει να έχει ένας αθλητής... Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μάγκες που ήμασταν μαζί σε όλους αυτούς τους δύσκολους αγώνες».

Δείτε την ανάρτηση του διεθνούς φόργουορντ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ναι πλέον μπορώ να πω ότι ειμαι υπερήφανος!! Γιατί δεν ήμασταν απλά μια ομάδα,αλλα μια οικογένεια που κάθε φορά πάλευε σαν να είναι ο τελευταίος της αγώνας.. Ναι ετσι κάνουν οι φίλοι κ οι οικογένειες... τσακώνονται,θυμώνουν,φωνάζουν,αλλά στο τέλος τα βρίσκουν κ παλεύουν για να καταλήξουν νικητές κ αγκαλιασμένοι.. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλα το πάθος κ η διάθεση που δείξαμε όλοι μας κάθε δευτερόλεπτο που ήμασταν στο παρκέ. Νιώθω ευλογημένος που ημουν σε αυτή την ομάδα με αυτά τα παιδιά κ περισσότερο που ειχα την χαρά να συμμετέχω στην βράβευση του Νίκου.. ενός παιδιού που μεγαλώσαμε μαζι κ ενός άνθρωπου-αθλητή που θα ήθελα να ειχαν πρότυπο μεχρι κ τα παιδια μου.. έφυγα νωρίς γιατί συγκινήθηκα!! Βλέπετε εχω γινει ευαίσθητος μετα τους γιούς μου.. ☺️Νικόλα σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σου οταν πρωτοήρθα στην Εθνική για το ήθος κ τις αξίες που πρέπει να έχει ένας αθλητής.. κ φυσικά ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους μάγκες που ήμασταν μαζι σε ολους αυτούς τους δύσκολους αγώνες.. #tha_proxwrame_mazi #k_opou_mas_vgalei

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Vasilopoulos (@vasilo21) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ