19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βασιλόπουλος: “Δεν υπάρχει έκπληξη, υπάρχει… Πεδουλάκης”!

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είχε ηγετική παρουσία στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου επί του Προμηθέα, όμως, απέδωσε όλα τα εύσημα στον προπονητή του.

"Κατ' αρχάς, να πω ότι είμαστε και λίγο τυχεροί αφού πετύχαμε τον Προμηθέα μετά από ένα δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι για την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα πάντως, δεν θα το χαρακτηρίσω έκπληξη. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, από την εικόνα της ομάδας. Φαίνεται ότι κάνουμε στο ματς ότι μας λέει ο προπονητής. Είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα, είχαμε πολλά προβλήματα στην διάρκεια της εβδομάδας από ασθένεις, όμως, βγάζω το καπέλο στον κόους. Μας έχει προετοιμασμένους για κάθε σενάριο, ενώ μας ηρεμεί και πολύ στην ώρα του παιχνιδιού".

Ο Βασίλης Μουράτος έχει εξελιχθεί σε βασικό "εργαλείο" της ομαδικής λειτουργίας του Περιστερίου και δείχνει να απολαμβάνει την επιλογή του. "Μπορεί η ομάδα να ανέβηκε από την Α2, αλλά έχει μεγάλη ιστορία και νομίζω δείξαμε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα πόσο έλειπε, αλλά και πόσο εμείς θέλουμε να μείνουμε και να πρωταγωνιστήσουμε. Εχουμε πετύχει δύο πολύ μεγάλες νίκες, μείναμε στο πλάνο μας και δεν αφήσαμε τον Προμηθέα να βρει τον ρυθμό του. 

Οσο για μένα, ξέρω ότι η ατομική βελτίωση κάθε αθλητή περνάει μέσα από την δουλειά και στο Περιστέρι οι προπονητές κάνουν εξαιρετική δουλειά με κάθε παίκτη για να βελτιώσουν τις αδυναμίες του".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ