25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βασιλόπουλος: «Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία…»

Την πικρία του για τον τρόπο, με τον οποίο έχασε ο Άρης στην Οστάνδη, δεν έκρυψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε ελληνικά ΜΜΕ αναφέρθηκε τόσο στον παράγοντα της διαιτησίας όσο και στη συμπαράσταση του κοινού των «κιτρίνων» στους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: «Βγάλαμε σημάδια ομαδικότητας στο ματς αυτό και ήμασταν πολύ καλύτεροι, μετά από ένα δύσκολο αγώνα στην Πάτρα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει, αν δεν είχαμε κάνει κιόλας μερικά ατομικά λάθη. Αναφορικά με το σουτ, δεν μπορείς να είσαι πάντα σίγουρος ότι θα μπει. Μερικές φορές θα ευστοχήσεις, άλλες όχι και σήμερα δεν ήταν η μέρα μας μάλλον για να φέρουμε το ματς στην παράταση. Χάσαμε, όμως, μία πολύ μεγάλη ευκαιρία».

Για το τι μπορεί κανείς να περιμένει από τον Άρη στα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Παναθηναϊκό, νέο εκτός με τη Ζιελόνα Γκόρα και μετά ξανά εκτός με την Κύμη. Το παιχνίδι με τον Προμηθέα πρέπει να μας γίνει μάθημα για να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς, ξεκινώντας από την προπόνηση».

Για τη διαιτησία: «Σπάνια αναφέρομαι στη διαιτησία, αλλά σε μερικά σημεία επηρεάστηκε το ματς από τις αποφάσεις τους, κάνοντας αρκετά λάθη. Έτσι είναι, όμως, οι διαιτητές και δυστυχώς δε συμβαίνει πρώτη φορά αυτό με τον Άρη. Σήμερα έγιναν μερικά παραπάνω λάθη που μας επηρέασαν».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του Άρη: «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όμως, να εμφανίζουμε μία εικόνα που θα μπορεί να τους παρακινεί να μας συμπαραστέκεται, ακόμη και όταν χάνουμε».

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη: «Ο Λευτέρης είναι ένα παιδί με τρομερή ενέργεια και γνωρίζει πολύ καλά το μπάσκετ. Δεν μπορούμε, όμως, να απαιτήσουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο αυτή τη στιγμή και το είδαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου έδειξε πως χρειάζεται να βρει το ρυθμό του, έχοντας αρκετό καιρό να παίξει. Θα μας βοηθήσει, όμως, πολύ στη συνέχεια».

Ανταπόκριση από την Οστάνδη: Ραφαήλ Αλαγάς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ