15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Βασιλική» επιδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Παρά τις σημαντικές απουσίες, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και τη νίκησε άνετα με 94-65...

Η «Βασίλισσα» απέδειξε ξανά ότι είναι έτοιμη για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρωλίγκας, καθώς η εμφάνισή της ήταν απολαυστική. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο με 19-6 ανέβηκε προσωρινά μόνη της στη δεύτερη θέση και περιμένει τους αγώνες της Μπαρτσελόνα και της ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη, το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ξανά απογοητευτικό κι έπεσε στο 11-14 που το φέρνει στην ενδέκατη θέση παρέα με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική. Από το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο έτοιμοι για να έκαναν αυτό που πρέπει στο παρκέ και το πέτυχαν με χαρακτηριστική ευκολία. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 29 πόντους (53-82) στην τελευταία περίοδο και τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους Μαδριλένους θριαμβευτές με 65-94.

«ΠΙΣΤΟΛΙ» ΚΑΙ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ»: Ο Τζέισι Κάρολ ήταν απολαυστικός καθώς φαίνεται ότι βρήκε ξανά τη φόρμα του μετά από αρκετές μέτριες εμφανίσεις. Ο βετεράνος «μπόμπερ» σταμάτησε στους 20 πόντους και ήταν απολαυστικός. Ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός σπουδαίος για τους θριαμβευτές, καθώς ο Έντι Ταβάρες έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, σκεπάζοντας τα καλάθια με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από το «ναυάγιο» της Φενέρ διασώθηκε μόνο ο Νάντο Ντε Κολό με 21 πόντους και 6 ασίστ, με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όπως φαίνεται και από το σκορ, θέμα σύγκρισης δεν μπορεί να υπάρξει. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και νίκησε πανεύκολα... Πιο εντυπωσιακό νούμερο απ' όλα οι 30 ασίστ των κυπελλούχων Ισπανίας...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ