27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: «Όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε επίσημα εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, το απόγευμα της Τετάρτης (08/05, 17.30), με αφορμή την παρουσία του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από πλευράς «ερυθρολεύκων».

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων. Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων. Καλώ, τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα εν όψει του σημερινού αγώνα», ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ