16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: «Σκεφτόμουν σοβαρά να σταματήσω»

Έτοιμος για την τρίτη θητεία του στην Ομπραντόριο είναι ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών αν και είχε σκεφθεί ακόμα και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ παρουσιάστηκε από το συγκρότημα της Γαλικίας, στο οποίο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του παίζοντας για τρίτη σεζόν μετά το 2009-2010 και το 2016. Η περσινή χρονιά, που τον βρήκε αρχικά στα Τρίκαλα BC κι εν συνεχεία στην Τενερίφη, αποδείχθηκε κομβική για τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος όπως παραδέχθηκε: «Πέρασα τρία πολύ δύσκολα χρόνια και μάλιστα σκεφτόμουν σοβαρά να σταματήσω. Την περσινή σεζόν, όμως, είπα "πάμε για τα πάντα". Ήθελα να παίξω στο υψηλό επίπεδο στην ισπανική λίγκα και όταν μίλησα με την ομάδα για την πρότασή της είπα "ναι" σε πέντε λεπτά».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τι είναι έτοιμος να δώσει στην ισπανική ομάδα: «Ήμουν 100% σίγουρος ότι ήθελα να έρθω εδώ κι όταν μίλησα με τον κόουτς για την προοπτική της ομάδας με θεωρούσε ήδη παίκτη της. Μου είπε ότι θα έχω ένα σημαντικό ρόλο, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Θα δώσω τα πάντα για την Ομπραντόιρο και για τον προπονητή, ωστόσο όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Από την πλευρά μου, ελπίζω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες κι αυτούς που είναι ήδη εδώ, γιατί όλοι έχουν το ταλέντο για να δουλέψουν σκληρά».

Όσον αφορά στις δυνατότητες της Ομπραντόιρο, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι έχουμε πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλους τους αντιπάλους μας, αλλά χωρίς φόβο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια φέτος και στο τέλος θα δούμε πού θα βρεθούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ