14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βασιλειάδης: «Θα ήθελα να γίνω προπονητής» (vid)

Ο Κώστας Βασιλειάδης μετά απο ένα σύντομο πέρασμα απο το Κατάρ, επέστρεψε στην Ιβηρική Χερσόνησο για λογιαριασμό της Μούρθια. Με την αυλαία της σεζόν σιγά-σιγά να πέφτει παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε τόσο για τα μελλοντικά του πλάνα, όσο και για το τι σκοπεύει να κάνει όταν αποσυρθεί.

Ο Κώστας Βασιλειάδης, επέστρεψε φέτος, μετά απο ένα σύντομο πέρασμα απο το Κατάρ, στην Ισπανία για να αγωνιστεί με την πέμπτη διαφορετική ομάδα της καρίερας του. Αυτή την φορά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μούρθια. Ο ίδιος δήλωσε πως όσο έχει ενέργεια και θέληση θα συνεχίζει να αγωνίζεται, ενώ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να ασχοληθεί με την προπονητική όταν βάλει τέλος στην μακρά καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως εάν πνευματικά νιώθεις καλά, μπορείς να κάνεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι να μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Αν κάποια στιγμή γίνει αυτό και έρχομαι κάθε μέρα στην προπόνηση και δεν παίζω με την ίδια όρεξη, τότε ναι θα αποσυρθώ»

Και συνέχισε: «Το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Θα κάνω κάτι που μου αρέσει όταν αποσυρθώ. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να γίνω προπονητής. Γιατί όχι; Κάποια στιγμή μιλούσα για αυτό με έναν φίλο μου. Εκείνος μου είπε "θα γίνεις ο προπονητής που θα φύγει μέσα στον πρώτο μήνα". Νομίζω πως οι παίκτες πρέπει να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

https://twitter.com/UCAMMurcia/status/1401116593011134469



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ