24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: «Έχουν γίνει πολλά λάθη»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε θέση για τα ζητήματα που απασχολούν τελευταία τις ομάδες της Basket League, με αφορμή την έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα (06/05) ο ΕΣΑΚΕ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, με δηλώσεις του στο Real FM 87.8, επανέλαβε πως χρειάζεται πρωτοβουλία για εκτόνωση και εξεύρεση λύσης, που θα δώσει τέλος στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τελευταία στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ όσον αφορά στη στάση του Ολυμπιακού πρόσθεσε πως δεν θεωρεί πως έχει δίκιο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Περιμένω με αγωνία τη σημερινή (06/05) συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις. Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η ομοσπονδία και ο κ. Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρουν πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω, όμως, ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο κι αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο. Εάν μία από τις δύο-τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ