27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βασικός, αλλά ηττημένος ο Νίκος Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει το Νορθγουέστερν Στέιτ να αποφύγει την ήττα με 92-79 από το Σαμ Χιούστον Στέιτ στο «Johnson Coliseum».

Ο πρωτοετής γκαρντ τελείωσε με 8π. με 2/4 βολές, 3/4 δίποντα και 0/4 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, αλλά και έξι λάθη, σε 23’, με τον Μπράιαν Ουάιτ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18π., ενώ συμμετοχή είχε ο αδερφός του, Ρόμπερτ Χουγκάζ.

Από τα πανεπιστήμια του NCAA που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία, το Αντέλφι νίκησε με 91-64 το Μολόι στο «Center for Recreation and Sport», με το Φάνη Σταμούλη να μένει άποντος με 0/2 δίποντα, είχε όμως ένα ριμπάουντ στα 3’ που έμεινε στο παρκέ. Από τους ηττημένους ο ελληνικής καταγωγής Πάνο Παυλίδης ξεκίνησε βασικός και τελείωσε με 5π. με 1/2 βολές, 2/5 δίποντα και 0/1 τρίποντα, οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, τέσσερα κοψίματα και δύο λάθη σε 23’. Χωρίς πόντο έμεινε και ο Αντώνης Προίσκος, στα 2’ που έπαιξε, στη νίκη του Κλάφιν με 73-56 επί του Σεντ Όγκουστινς στην «Tullis Arena». Ο Κύπριος Αλέξανδρος Παναγίδης είχε 1π. με 1/2 βολές σε 1’.

Στην τρίτη κατηγορία το Σίμπσον επιβλήθηκε με 89-74 του Νιου Χοπ, με το Δημήτρη Μαργέλη να αγωνίζεται για δύο λεπτά και να έχει 0/2 βολές, ένα ριμπάουντ κι ένα λάθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ