24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βασικοί Καματερός και Καλογερίας, θετικός ο Ζευγαράς

Τη νικηφόρα πορεία του στο NCAA συνέχισε το Σάουθ Ντακότα, κέρδισε ξανά το Κάνσας Σίτι, αυτή τη φορά με 69-62 στο «Swinney Center», κι έφθασε τις πέντε διαδοχικές επιτυχίες.

Ο Τάσος Καματερός ξεκίνησε και πάλι στη βασική πεντάδα και στα 23’ που αγωνίστηκε είχε 9π. με 3/4 βολές και 3/6 δίποντα, πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ, αλλά και δύο λάθη. Σερί «τρέχει» και το Ολντ Ντομίνιον, που έφθασε τις τρεις νίκες, μετά τη νέα επικράτησή του με 64-55 στην «Chartway Arena» απέναντι στο Φλόριντα Ατλάντικ. Ωστόσο, σε αυτό το ματς δεν αγωνίστηκε ο Αλφρέδος Πιλάβιος, που συνεχίζει πάντως τη σκληρή δουλειά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

Το Ινκαρνέιτ Ουόρλντ δεν τα κατάφερε κόντρα στο πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης, καθώς γνώρισε «βαριά» ήττα με 86-64 στην «Kiefer Lakefront Arena». Ο Θωμάς Ζευγαράς, όμως, είχε καλή απόδοση. Αγωνίστηκε για 15’ και τελείωσε με 8π. με 4/6 δίποντα, τρία ριμπάουντ, ένα κόψιμο, αλλά και τρία λάθη. Την ήττα γνώρισε και το Νόρφολκ Στέιτ, με 78-74 από το Μόργκαν Στέιτ στο «Joseph G. Echols Memorial Hall», με το Στράτο Καλογερία να ξεκινάει βασικός αλλά να αγωνίζεται για μόλις 8’, με απολογισμό 0/3 δίποντα, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κόψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=xc-cw6mVsW8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ