16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βασίλισσα» στο Patras IBG Tournament 2019 η Ρεάλ (vids+pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε νικήτρια στο Διεθνές Τουρνουά Παίδων (U16) Patras IBG Tournament 2019, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στα νεόδμητα γήπεδα του Προμηθέα Πατρών στον Καστελλόκαμπο.

Η «βασίλισσα» έκανε το «τρία στα τρία» κερδίζοντας στον άτυπο τελικό τη Στελατζούρα με 84-67, έχοντας το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο (38-34). Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ερυθρός Αστέρας, με τη μοναδική νίκη του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με 72-53 επί του «οικοδεσπότη». Οι Σέρβοι είχαν πάρει από το ημίχρονο σημαντικό προβάδισμα στο σκορ (40-29), το οποίο διατήρησαν μέχρι και το φινάλε.

https://www.youtube.com/watch?v=rPv8hXFuy7w

https://www.youtube.com/watch?v=e3mBUDaQtjI

https://www.youtube.com/watch?v=MkBrFmk3p-A

Τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 01/03
Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας 90-86
Προμηθέας Πατρών-Στελατζούρα 70-71 (61-61 κ.α.)

Σάββατο 02/03
Στελατζούρα-Ερυθρός Αστέρας 60-56
Προμηθέας Πατρών-Ρεάλ Μαδρίτης 72-74
Προμηθέας Πατρών-Ερυθρός Αστέρας 53-72
Ρεάλ Μαδρίτης-Στελατζούρα 84-67
-Ακολούθησαν οι απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.

  

Η τελική κατάταξη:
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3-0
2. Στελατζούρα 2-1
3. Ερυθρός Αστέρας 1-2
4. Προμηθέας Πατρών 0-3

Στο περιθώριο του τουρνουά διεξήχθη και το workshop με τις εξειδικευμένες ομιλίες του 2nd IBG Patras των προπονητών των τεσσάρων ομάδων και μελών του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου του Προμηθέα Πατρών.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού-Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, όπως και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Δώρα Παντέλη.

Μίλησαν, κατά σειρά, ο γυμναστής των ηλικιακών τμημάτων του Προμηθέα Παναγιώτης Σταυρόπουλος και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Προμηθέα Ανδρέας Παπαδόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=-crnMY2XUVo

Παρουσίασαν εξειδικευμένες προπονήσεις ο προπονητής της παιδικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης Μιγκέλ Άνχελ Λόπεζ Παλάσιος Λόπεζ, με τη βοήθεια Έφηβων παικτών των «οικοδεσποτών», ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Ερυθρού Αστέρα Σλόμπονταν Κλίπα, ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Προμηθέα Ανδρέας Μελιγδής και ο προπονητής της παιδικής ομάδας της Στελατζούρα Λορέντζο Γκαντόλφι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ