21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

«Βασίλισσα» για αποθέωση! (vids)

Όσοι ήθελαν... clasico ξανά θα χαρούν να παρακολουθήσουν σήμερα (17/2) τον τελικό μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη, με τη «Βασίλισσα» να είναι ανώτερη και να ξεπερνά με 93-81 και το «εμπόδιο» της Μπανταλόνα στον ημιτελικό.

Το όνειρο της Μπανταλόνα φάνηκε... απατηλό, τουλάχιστον για το άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο της έδειξαν πως δεν είχε καμία τύχη στο «WiZink Center» και με το 93-81 πέρασαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν σε ένα σπουδαίο ντέρμπι την Μπαρτσελόνα, σε μια νέα επανάληψη της κόντρας τους στο θεσμό, θέλοντας αυτοί την φορά, να είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν.

Οι «Μερένχες» έδωσαν τον «τόνο» από το πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενοι με 26-18, και συνέχισαν σε αντίστοιχο τέμπο, με αποτέλεσμα στο πέρας 30 λεπτών να είναι μπροστά με διαφορά 19 πόντων (81-62). Όπως αναφέραμε, λοιπόν, οι Καταλανοί είχαν περισσότερο ως... ουτοπία το όνειρο του τελικού και μόνο μπόρεσαν να μειώσουν, με την τριάδα των Γκουστάβο Αγιόν (16 π., 9 ρ.), Φακούντο Καμπάτσο (16 π., 4 ρ.) και Άντονι Ράντολφ (15 π., 8 ρ.) να τους κάνει τη «ζημιά», ενώ εκείνοι είχαν ως κορυφαίο με 20 πόντους και πέντε ριμπάουντ τον Κόνορ Μόργκαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ