18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βασίλης Σπανούλης, ο «θεός» του Ολυμπιακού (pics)

Ο Ολυμπιακός τιμά με κάθε τρόπο το «θρύλο» του, με τον Βασίλη Σπανούλη να βραβεύεται από την ΠΑΕ στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας από άπαντες την αποθέωση.

«Ζήτω ο Ολυμπιακός», φώναξε εκείνος. «Ζήτω ο Σπανούλης», θα μπορούσαν να απαντήσουν οι οπαδοί του για τον παντοτινό τους ηγέτη, με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, την οποία δόξασε από το 2010 μέχρι πριν από μερικούς μήνες, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, να είναι παρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να τον τιμήσει, στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του δίνει την πλακέτα και την αντίδραση του κόσμου να συγκινεί τον αρχηγό. Παρέλαβε δύο φανέλες, μία με το όνομα και το νούμερό του και μια ακόμη ερυθρόλευκη με τις υπογραφές όλων των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αμέσως μετά, παρέλαβε την πλακέτα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Σήμερα βραβεύουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η οικογένεια του Ολυμπιακού σε ευχαριστεί για όλες τις χαρές, τις μεγάλες στιγμές. Σε θέλουμε να συνεχίσεις κοντά μας είτε σε ποδόσφαιρο είτε σε μπάσκετ. Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντα δίπλα μας».

Αμέσως μετά, ο Βασίλης Σπανούλης πήρε το λόγο και ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε για τη βράβευση στον ναό του ποδοσφαίρου. Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Αυτό που ζω ποτέ δεν το φανταζόμουν. Είμαι δίπλα στην ομάδα, ζήτω ο Ολυμπιακός».

Ακολούθως, πήγε πρώτα μπροστά στη Θύρα 7 και έπειτα έκανε τον γύρο του γηπέδου για να αποθεωθεί από τον κόσμο, πριν αποχωρήσει για να ξεκινήσει και το ντέρμπι.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ