21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βαριά ήττα για τη Νίκη Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανακάμψει από την ήττα απέναντι στην Γαλατασαράι, αυτή τη φορά στην έδρα της, ωστόσο δεν τα κατάφερε και δέχτηκε βαριά ήττα από την ΜΒΑ Μόσχας με 56-82.

Η ομάδα του Νικόλα Δουβίτσα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο όμως σύντομα κατάφερε να καλύψει την εις βάρος της διαφορά φτάνοντας στο -4. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ωστόσο, οι Ρωσίδες  πάτησαν για τα καλά γκάζι και συνέχισαν να αυξάνουν τη διαφορά τους όλο και περισσότερο.

Η εξαιρετική εμφάνιση της Νάιτ με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασιστ δεν ήταν αρκετή για να προσφέρει τη νίκη στην ομάδα της. 

Στην απέναντι "όχθη" , Κλόντι και Λεσκόβτσεβα έδειξαν το δρόμο της νίκης με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 15 πόντους, 7 ασίστ αντίστοιχα. 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Μπορεί η Νίκη Λευκάδας να μην εξασφάλισε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην ΜΒΑ Μόσχας, το πρόσωπο του αγώνα ωστόσο ήταν χωρίς αμφιβολία η Τζέιντ Ουόκερ, με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασιτ.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Η μεγάλη διαφορά στο σκορ αποτυπώθηκε και στα ριμπάουντ του αγώνα αλλά κυρίως στη μεγάλη διαφορά στις ασιστ. Την ώρα που οι οικοδέσποινες είχαν 11 ασίστ, οι φιλοξενούμενες απάντησαν με 26 ασιστ.

Ταυτόχρονα, μεγάλο ρόλο στην ήττα της Νίκης Λευκάδας έπαιξε η μεγάλη αστοχία στα τρίποντα. Οι Ρωσίδες έγραψαν 12/36 σουτ από τα 6, 75 μ , ενώ οι παίκτριες του Νικόλα Δουβίτσα μόλις 4/26.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ