24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βαρδιάνος : «Αδειάσαμε με τον Ιωνικό, δεν έμεινα ευχαριστημένος με τους νεότερους»

Εξαιρετική ήταν και η φετινή πορεία του Αμύντα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, αλλά η εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο τον άφησε εκτός διεκδίκησης των πλέι οφς, ενώ δεν τον έχει εξασφαλίσει εντελώς και στην άμεση παραμονή, σε ένα ακραίο σενάριο για τους «πορτοκαλί.

Ο 41χρονος φόργουορντ, Θοδωρής Βαρδιάνος, μίλησε για την πορεία του Αμύντα στο πρωτάθλημα, στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έγινε με τον Ιωνικό, ενώ τόνισε ότι περίμενα περισσότερα από τους νεότερους που πήραν τις ευκαιρίες τους την φετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Θοδωρής Βαρδιάνος δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας δώσαμε ό,τι είχε ο καθένας μας και προφανώς άδειασαμε. Φυσικά, το γεγονός ότι έχουμε απουσίες λόγω τραυματισμών έπαιξε και αυτό ουσιαστικό ρόλο τόσο στην Καβάλα, όσο και στο ματς με τον Κόροιβο».

Για τον αγώνα με τον «Γηραιό» ανέφερε: «Η ομάδα προσπαθεί πάντα να παρουσιάζεται όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί με ό,τι έχει στο δυναμικό της. Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα ελπίδες έχουν όλες οι ομάδες».

Τέλος, ο 41χρονος φόργουορντ έκανε ένα μικρό απολογισμό: «Φτάνοντας στο τέλος του Πρωταθλήματος μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπαθεία της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί ο στόχος μας. Παρόλα αυτά, προσωπικά, πιστεύω ότι η προσπάθεια των νεαρότερων του ρόστερ δεν ήταν αυτή που περίμενα, δεδομένου του ταλέντου τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ