15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΒΑΟΛ : Ανανέωσαν οι «αιώνιοι» Σουλίκας και Τροβάς

Με τους παλαιότερους παίκτες του ξεκίνησε της ανανεώσεις ο ΒΑΟΛ, ο οποίος κράτησε στη Χίο δυο παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σουλίκα, ο οποίος βρίσκεται από το 2007 στην ομάδα, αλλά και τον Τάσο Τροβά, ο οποίος αγωνίζεται στον ΒΑΟΛ από το 2011.

Αναλυτικά :

«Για 15η περίοδο (ο μικρός) και για 11η (ο μεγάλος) αντίστοιχα, θα φορούν τη φανέλα του ΒΑΟΛ Χίου ο Μιχάλης Σουλίκας και ο Τάσος Τροβάς. Δυο αθλητές που έζησαν από μέσα και έγραψαν, σε μεγάλο βαθμό, τη χρυσή ιστορία του τμήματος ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου την τελευταία 15ετία. Άλλωστε οι φωτογραφίες από την πρώτη τους χρονιά στην ομάδα ανδρών μιλούν από μόνες τους...

Ο Μιχάλης Σουλίκας, γέννημα θρέμμα του Βούρειου, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το #7# του τμήματος ανδρών του ΒΑΟΛ το 2007 και από τότε μέχρι σήμερα δεν την έβγαλε ποτέ...

Ο Τάσος Τροβάς, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΒΑΟΛ την περίοδο 2008-09, επανήθλθε στη Χίο και τον Βούρειο την περίοδο 2011-12 και από τότε με κενό μίας χρονιάς, φορά το γαλανόλευκο #13#.

Καλή χρονιά παιδιά με υγεία και όρεξη και μακάρι και άλλα τόσα χρόνια να τιμάτε τη φανέλα και το νησί σας...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ