25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βαν Γκάντι: «Δεν έχει συγκεκριμένη θέση ο Ουίλιαμσον»

Ο Σταν Βαν Γκάντι είναι ο νέος προπονητής των Πέλικανς και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον αστέρι της ομάδας, Ζάιον Ουίλιασμον, με τα καλύτερα λόγια.

Οι Πέλικανς δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ φέτος και ελπίζουν η ερχόμενη σεζόν να συνδυαστεί με λιγότερους τραυματισμούς και περισσότερες επιτυχίες έχοντας στο «τιμόνι» της ομάδας τον Σταν Βαν Γκάντι.

Ο Αμερικανός τεχνικός έχει να ηγηθεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ρόστερ του πρωταθλήματος ενώ όλοι περιμένουν να δουν πως θα διαχειριστεί τον Ζάιον Ουίλιασμον, ο οποίος στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Πέλικανς ο Βαν Γκάντι υποστήριξε για τον Ουίλιαμσον: «Νομίζω ότι ο Ζάιον είναι πολυτάλαντος. Είναι απίστευτος στο να δημιουργεί με την μπάλα για έναν παίκτη με το μέγεθός του. Μπορεί να παλέψει για τα ριμπάουντ, να ανοίξει τον αιφνιδιασμό, να φτιάξει φάσεις, να πασάρει μετά από ντρίμπλα, να τελειώσει φάσεις κόντρα σε ψηλότερους αντιπάλους. Είναι πολυτάλαντος και δεν τον βλέπω ως πάουερ φόργουορντ ή σέντερ. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτές οι ταμπέλες έχουν εφαρμογή πάνω του» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Πιστεύω ότι όσο μελετάμε το παιχνίδι του θα είμαστε πιο σίγουροι για το τι προτιμάει ο Ζάιον. Νομίζω ότι έχει σχέση με την θέση που θα τον βάλουμε στο παρκέ και ποιους παίκτες γύρω του για να είναι αποτελεσματικός. Για αυτό δεν τον περιορίζω σε μία θέση. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα που θέλουμε στο ξεκίνημα της σεζόν και όσο προχωράει η σεζόν θα τον μάθω περισσότερο, ξέροντας τι μπορεί να κάνει ώστε να τον εξελίξω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ