26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΒανΒλιτ: «Προσπαθώ να πληρωθώ»

Ο γκαρντ των Τορόντο Ράπτος, Φρεντ ΒανΒλιντ αναμένεται να τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του στην free-agency του NBA, η έναρξη της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου. O 26χρονος πρωταθλητής με την ομάδα του Καναδά το 2019 είναι έτοιμος να διεκδικήσει το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο της έως τώρα καριέρας του και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει εύκολα τις απαιτήσεις του.    

«Προσπαθώ να πληρωθώ και δεν ντρέπομαι για αυτό. Δεν χρειάζεται να αποδείξω στον κόσμο ότι πασχίζω για να νικάω. Κοιτάξτε απλώς την ιστορία μου, κάντε την έρευνα σας. Πότε δεν ήμουν μέλος μιας ομάδας που χάνει. Έχω κερδίσει ένα πρωτάθλημα και τώρα ήρθε η ώρα να κάνω απόσβεση. Είμαι 26 χρονών... Είμαι μόλις τέσσερα χρόνια στο NBA, αλλά νιώθω πως είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, λαμβάνοντας έναν ηγετικό ρόλο». Αυτά δήλωσε ο ίδιος ο ΒανΒλιτ εν όψει της free-agency. 

 

O γκαρντ από το Ιλινόις είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των Ράπτορς προς τον τίτλο το 2019 και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε ηχηρό step-up σημειώνοντας 17.6 πόντους, 6.6 ασίστ, 3.8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ενώ παράλληλα ήταν ο πρώτος σε deflections (παρεμβολές στην μπάλα) σε ολόκληρη την λίγκα, με 4.2 το παιχνίδι.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ