18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βαλένθια για Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης απουσίασε από τους δύο τελευταίους αγώνες του Προμηθέα Πάτρας, αλλά ο τραυματισμός που αναφέρθηκε,  ίσως να μην είναι ο βασικος λόγος που δεν βρίσκεται στο ρόστερ. Αυτός  ακούει στο όνομα Βαλένθια, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα.

Ο Αγραβάνης τραυματίστηκε ελαφρά  στον αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Έμεινε εκτός 12άδας στον αγώνα με τη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα, αν και ήταν στην αποστολή και στον αγώνα με το Περιστέρι στο "Δ. Τόφαλος" για την Basket League. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ισπανοί ο τραυματισμός ίσως να μην είναι ο μοναδικός λόγος της απουσίας του, καθώς αποκαλύπτουν προχωρημένες συζητήσεις της Βαλένθια με τον Έλληνα διεθνή, θεωρώντας μάλιστα θέμα ωρών την οριστική συμφωνία.

Το ερωτηματικό είναι η αντίδραση του Προμηθέα Πάτρας, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε φουλ σεζόν, με συνεχείς υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και EuroCup και τον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο "Δ. Τόφαλος" να πλησιάζει.

Λογικα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε έναν παίκτη που του ανοίγεται η προοπτική της Ευρωλιγκας.  Δεν θα το κάνει όμως πάλι λογικά αν αποζημιωθει αναλόγως,  αφού η αντικατάσταση ενός βασικού Έλληνα παίκτη δεν είναι απλή υπόθεση.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ