17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαγγέλης Λιόλιος: Τα συγχαρητήρια από Αυγενάκη, Παπανικολάου και ομάδες

Tα συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή των εκλογών της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, και τον συνδυασμό του, "Δώσε Πάσα", έδωσαν σύλλογοι και άνθρωποι του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού της χώρας μας.

Λίγη μόλις ώρα μετά την οριστική επικράτηση του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ, άρχισαν τα πρώτα μηνύματα συγχαρητηρίων στο νέο ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τους νικητές των εκλογών, τονίζοντας το τέλος της διοικητικής ανωμαλίας, στο μήνυμα του για τις εκλογές:

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1437118868263260165

Συγχαρητήρια έδωσε και ο ένας εκ των άλλων δύο συνδιεκδικητών της προεδρίας της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, με επιστολή του:

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Είμαι πεπεισμένος ότι με το πλάνο και τον ενθουσιασμό που δείχνει να έχει, θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανέθεσε η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παραγόντων.

Παράλληλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στα νέα μέλη του ΔΣ όσο και σε όλους όσοι θέλησαν να αναμιχθούν ενεργά, καταθέτοντας υποψηφιότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκα στο νέο ΔΣ, παραμένω στις «επάλξεις», με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι αυτής της προσπάθειας. Όπως άλλωστε έχω πει, κανείς δεν περισσεύει στην αλλαγή σελίδας στην Ε.Ο.Κ.»

Ακόμα, συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ έδωσαν μόλις λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και κάποιες από τις ομάδες της Basket League, καθώς ανακοίνωση έβγαλαν ο Άρης, ο Ιωνικός και ο Κολοσσός Ρόδου.

ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ συγχαίρουν τον Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ευχόμαστε στον νέο επικεφαλής της ομοσπονδίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Μία νέα εποχή ξεκινά για το ελληνικό μπάσκετ και το πρώτο ζητούμενο είναι να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία, για το καλό και την ανάκαμψη του αθλήματος στη χώρα μας.

Νιώθουμε, δε, ιδιαίτερη χαρά για την εκλογή του Νίκου Ζεϊμπέκη στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ο Νίκος Ζεϊμπέκης είναι μέλος της οικογένειας του συλλόγου και ήταν αυτός που πρότεινε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ως υποψήφιο στην εκλογική διαδικασία της Ε.Ο.Κ.”.

Ιωνικός Νικαίας:

“Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC Revolution συγχαίρει τον κύριο Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Το μπάσκετ στην Ελλάδα γυρίζει σελίδα και περιμένουμε να δούμε έργα και πράξεις για το άθλημα που όλοι υπηρετούμε.

Του ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη!

Για το καλό του μπάσκετ είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα!”

Κολοσσός Ρόδου:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels συγχαίρουν τον κ. Ευάγγελο Λιόλιο για την ανάδειξή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η μέχρι τώρα δράση και το έργο του κ. Λιόλιου, προσφέρουν τα εχέγγυα για μια καθόλα επιτυχημένη πορεία.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον ίδιο καθώς και στα νέα μέλη του Δ.Σ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ