26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαβάτσικος: «Πανέτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά»

Ανασυντάχθηκαν στο Γ.Λ. Φάρο κι εμφανίζονται πλέον πανέτοιμοι για τον εντός έδρας αγώνα τους με τα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα υποδεχθούν στο κλειστό της Νεάπολης τους Τρικαλινούς, στο σαββατιάτικο (11/11, 16.30) θεσσαλικό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, με το Γιάννη Βαβάτσικο να αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Ύστερα από καιρό είμαστε όλοι στη διάθεση του προπονητή μας Θανάση Σκουρτόπουλου και πανέτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, στην έδρα μας. Το ρεπό μας βοήθησε να δουλέψουμε και να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας».

Σχολιάζοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού, όσον αφορά στην επίτευξη των φετινών στόχων τους, συμπλήρωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς ξέρουμε καλά ότι με νίκη πλησιάζουμε ακόμη περισσότερο τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Θέλουμε πάρα πολύ τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας, για να έχουμε περισσότερες ελπίδες για νίκη και εμείς με την σειρά μας υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ