19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βίρτους Μπολόνια: Τέλος ο Τζόρτζεβιτς! (pic)

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμά της, η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ύστερα από μία επεισοδιακή χρονιά με απογοητεύσεις αλλά και επιστροφή στην κορυφή! Φήμες για συμφωνία με Σκαριόλο.

Ο Σέρβος κόουτς, του οποίου η καρέκλα άρχισε να τρίζει μετά τον αποκλεισμό από την Ούνικς Καζάν και την αποτυχία εξόδου στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν μέσω των τελικών του EuroCup, τελείωσε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οδήγησε τη Μπολόνια στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, σκουπίζοντας μάλιστα την Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς με 4-0. Αυτό τελικά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει και στο τιμόνι της Βίρτους, με τις δύο πλευρές να λήγουν την συνεργασία τους. Η Ιταλική ομάδα, μέσω του Λούκα Μπαράλντι, κοινοποίησε ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τον Σέρβο κόουτς, ο οποίος την οδήγησε στο πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και στην κατάκτηση του Basketball Champions League, το 2019.

"Ευχαριστούμε Σάσα,

Ευχαριστούμε για τις νίκες που καταφέραμε μαζί. Η νύχτα στην Αμβέρσα αλλά και η κατάκτηση του 16ου Σκουντέτο είναι αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από την ιστορία του ένδοξου Συλλόγου μας. Όλοι στον Σύλλογο θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για το πάθος με το οποίο δούλεψες κάθε μέρα εδώ στη Βίρτους και να σου ευχηθούμε τα καλύτερα για την επαγγελματική σου συνέχεια"

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ιταλικό σύλλογο σε αναζήτηση προπονητή, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν πως ο Σέρτζιο Σκαριόλο, βοηθός προπονητής των Τορόντο Ράπτορς αλλά και προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, βρίσκεται σε ρόλο φαβορί για την κάλυψη αυτού του κενού, με την υπογραφή του να αναμένεται μάλιστα να ανακοινωθεί, ίσως και τις επόμενες ώρες.

https://twitter.com/Virtusbo/status/1404766999515963394



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ