22.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Βήμα πρόκρισης η Ρεάλ σε γιορτινό κλίμα (vids+pics)

Στο γιορτινό «WiZink Center», με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας που κατέκτησε στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου να δεσπόζει, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 83-73 της Τενερίφης κι έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να προκριθεί στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να κάνουν το «μπρέικ». Ο Τζέισι Κάρολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 15π., άλλους 14π. αλλά με 5/12 σουτ εντός παιδιάς είχε ο Λούκα Ντόντσιτς και 11π. με έξι ριμπάουντ και μία ασίστ ο Φελίπε Ρέγες.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε στο παρκέ για 30.44’, με απολογισμό 12π. με 5/11 σουτ, τρία ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο, ενώ ο Τιμ Αμπρομάιτις ηγήθηκε επιθετικά των φιλοξενούμενων με 15π., έχοντας επίσης εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα κι ένα κόψιμο. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα της Τενερίφης κι αν χρειαστεί και τρίτος οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα.
Δεκάλεπτα: 21-15, 42-33, 58-48, 83-73
Δείτε, εδώ, το στατιστικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ