17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βέστερμαν, η επιστροφή

Στη Λιθουανία επιστρέφει ο Λέο Βέστερμαν, προκειμένου να ενισχύσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας την καινούρια σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Ο 26άχρονος γκαρντ, μετά την περσινή παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία είχε κατά μέσο όρο 4,6π., 1,2 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα. Ο Γάλλος είχε παίξει στο συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τη σεζόν 2016-2017, έχοντας κατά μέσο όρο 10π., 3,2 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ. Το νέο συμβόλαιό του με τους Λιθουανούς είναι για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

«Η επιστροφή μου στη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και στη "Zalgirio Arena" είναι κάτι πολύ όμορφο. Για ακόμα μία φορά είμαι ευγνώμων στη Ζαλγκίρις που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Περιμένω τη συνάντηση με τους νέους συμπαίκτες μου και τους παλιούς φίλους μου στην ομάδα. Η Ζαλγκίρις ωριμάζει ως οργανισμός και ως ομάδα. Θα δουλέψουμε εξίσου καλά και φέτος», ανέφερε για τη μεταγραφή του ο Λέο Βέστερμαν κι εν συνεχεία στάθηκε στην κατάστασή του: «Νιώθω καλά αυτή τη στιγμή. Δουλεύω για να είμαι στο 100% ώστε να παίξω. Πρόσφατα προπονήθηκα με τη Βιλερμπάν, στην οποία παίζει και ο Μάντας Καλνιέτις. Έπαιξα παιχνίδι με επαφές, προπονήθηκα σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε. Όταν φθάσω στο Κάουνας θα δω εάν μπορώ να παίξω σε επίσημο παιχνίδι τώρα ή θα χρειαστώ κάποιες ημέρες ακόμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ