16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βέλγιο-Ελλάδα 78-64: Χαμηλή πτήση και πρώτη ήττα (pic, vid)

Στην πρώτη ήττα της υποχρεώθηκε η Εθνική Νέων Ανδρών στο European Challenger που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τις νίκες επί της Ουκρανίας και της Ρωσίας, ηττήθηκε από το Βέλγιο με 78-64, πληρώνοντας στην ουσία την κακή εκκίνηση της τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μία εμφάνιση μέσα από την οποία οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της Εθνικής έμειναν σε ρηχά νερά.

 


Η Εθνική μπήκε απογοητευτικά στο παιχνίδι αφού στο 7’ ήταν πίσω με 20-4 ωστόσο βελτίωσε την εικόνα της και μάζεψε τη διαφορά ως το τέλος του ημιχρόνου για το εις βάρος της 36-30.

 


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπήκε καλά όμως και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω ξανά με διψήφια διαφορά (48-36 στο 25’). Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη έκαναν την προσπάθεια τους αλλά εκτελώντας με χαμηλό ποσοστό από το τρίποντο, δεν βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στο παιχνίδι και το έχασαν.

 

 


Το πρόσωπο: Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης ήταν ίσως ο μόνος που ξέφυγε από τη γενική μετριότητα της σημερινής εμφάνισης της Εθνικής Νέων Ανδρών. Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ πρόλαβε σε 19:20 λεπτά συμμετοχής, πριν αποβληθεί με πέντε φάουλ, να σημειώσει 14 πόντους και να μαζέψει έξι ριμπάουντ.

 


Οι αριθμοί: Εκτελώντας με 10,81% από το τρίποντο, η Εθνική μας δεν κατάφερε να πάει το σκορ της σε ένα επίπεδο που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει τη νίκη. Είχε 4/37 σουτ από την περίμετρο ενώ οι Βέλγοι είχαν 5/16.

 


Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ