20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βάσκικη επικράτηση χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση

Νίκη για τη Μπασκόνια στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα", με 71-56 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της οχτάδας, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 10-16.

O Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψε στη Βιτόρια χωρίς τον προπονητή του, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έμεινε πίσω λόγω μια φλεβίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Την καθοδήγηση της ομάδας, ανέλαβε ο βοηθός του, Αντρίγια Γκαβρίλοβιτς

Στο πρώτο μέρος, μετά το αρχικό 7-2 του Ερυθρού, η Μπασκόνια ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκοράρισμα. Το τέμπο ήταν αρκετά γρήγορο, με βεβιασμένες επιθέσεις και αρκετά λάθη (4 και 6 αντίστοιχα). Τελικά η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πήγε στα αποδυτήρια με το +11, 39-28. 

Στα ίδια επίπεδα παρέμεινε η διαφορά και μετά το τέλος της τρίτης περιόδου (54-43), με τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου να έχουν κάποιες αναλαμπές. Οι Βάσκοι ήταν σταθερά πιο συνεπείς στο σκοράρισμα, ιδίως μέσα στη ρακέτα και πανηγύρισαν τη δέκατη φετινή τους νίκη χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα. 

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Τορνίκε Σενγκέλια (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Σαβόν Σίλντς (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ηγήθηκαν των επιθετικών προσπαθειών της Μπασκόνια

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα κάκιστα τα ποσοστά των Σέρβων (15/31 δίποντα, 5/25 τρίποντα), δεν τους επέτρεψαν ούτε στιγμή να απειλήσουν και να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ