21.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

“Βάλε έναν Σέρχιο στη ζωή σου και θα είσαι πιο ήσυχος!”

Ο Σέρχιο Ράμος και ο Σέρχιο Γιουλ, οι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής της Ρεάλ Μαδρίτης, συναντήθηκαν σήμερα στην προπόνηση, γυμνάστηκαν παρέα και σχολίασαν τις καθοριστικές τους ενέργειες, ένα γκολ, ένα δίποντο στην εκπνοή, στις νίκες απέναντι στην Μπέτις και την Μπαρτσελόνα. Κοινό τους στοιχείο: Η διάθεσή τους να παλέψουν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και η πίστη στον εαυτό τους και στην ομάδα τους.

Ράμος: "Θετική διάθεση ως το τελευταίο λεπτό"

Ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Ρεάλ το... εξήγησε: «Βάλε ένα Σέρχιο στη ζωή σου και όλα θα είναι πολύ καλύτερα και πιο ήσυχα. (γελώντας) Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουμε ως ομάδα και δεν είναι μόνο η κεφαλιά η δική μου. Έχουμε τον κόσμο που μας εμψυχώνει και μας στηρίζει και που βλέπεις την αγάπη ως το τελευταίο λεπτό. Και αυτοί είναι που ευστοχούν!

Έχουμε μεγάλους σκόρερ και απλά είμαι ικανοποιημένος που αυτό το συγκεκριμένο γκολ μας βοήθησε να πετύχουμε το στόχο της ημέρας, που ήταν τρεις ακόμη βαθμοί. Σε ότι αφορά εμένα, αυτό που μπορώ να πω είναι πως πάντα έχω θετική διάθεση και αισιόδοξη. Και πρέπει να πιστεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό, πως όλα είναι πιθανά! Είναι στο DNA της ομάδας μας και της ιστορίας μας και αυτό είναι που μας υποχρεώνει να παλεύουμε ως το φινάλε».

Γιουλ: Πάντα παλεύω ως το τέλος και έχω αυτοπεποίθηση

«Πάντα αναζητώ την καλύτερη λύση για την ομάδα στα τελευταία λεπτά. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή σου και των συμπαικτών τους, να παλεύεις ως το τέλος και να πιστεύεις και σε σένα τον ίδιο! Είναι μεγάλη η χαρά όταν σημειώνεις ένα καλάθι όπως αυτό της Κυριακής, γιατί μας έδωσε τη νίκη και θέλουμε να νικάμε παιχνίδια αυτού του επιπέδου, αυτής της βαρύτητας. Και εννοείται πως πρόθεσή μας είναι να παλεύουμε για κάθε τίτλο!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ