21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βάζει και Βουγιούκα στην ρακέτα του ο Πρωτέας, έκλεισε και Παπαρέγκα

Ο Πρωτέας Βούλας έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλά, και έτσι μετά τον Μανώλη Ματαλιωτάκη δείχνει να βάζει στην ρακέτα του και τον Άλεξ Βουγιούκα, ο οποίος πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές σεζόν με τον Ιωνικό Νικαίας, κερδίζοντας μάλιστα το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Ο 29χρονος σέντερ αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε αρκετές ομάδες, με το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου να έχει πάρει προβάδισμα στο να αποσπάσει την υπογραφή του. Την σεζόν που μας πέρασε ο ποιοτικός σέντερ είχε 6,5 πόντους σε 28 παιχνίδια και αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Ματαλιωτάκη, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιά, Ίκαρο Καλλιθέας και Πανιώνιο. Μάλιστα, ο Ιωνικός ήταν αυτός που ουσιαστικά τον έπεισε να πάρει πίσω την απόφαση που είχε πάρει να σταματήσει το μπάσκετ, πριν από δυο καλοκαίρια. 

Επίσης, παίκτης της ομάδας των Νοτίων προαστίων θα αποτελέσει και ο Νίκος Παπαρέγκας, όπως σας είχε ενημερώσει το basketa.gr στις 7/6. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, μετά από μια σειρά ετών στην Καβάλα, βρέθηκε σε Πανιώνιο (κέρδισε άνοδο από την Β’ Εθνική), Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ την σεζόν που μας πέρασε, αν και είχε 12,9 πόντους και 46 τρίποντα, ένιωσε την γεύση του υποβιβασμού με τον ΕΦΑΟΖ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ