17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Α2: Ο Γιώργος Σκαραφίγκας αναλύει την 23η αγωνιστική

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Φάρο και τον Δούκα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, ο Γιώργος Σκαραφίγκας όμως βλέπει περισσότερα από ένα, ενδιαφέροντα ματς. Όλα τα λεφτά, το σχόλιο του για το Ηρακλής-Παγκράτι! 

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος θα τεθεί αντιμέτωπη με την δεύτερο, ο πρώτος σκόρερ της Α2, Βαγγέλης Καράμπουλας με τον δεύτερο Αλέξη Κυρίτση και ο Φάρος με τον Δούκα. Ωστόσο, ο Γιώργος Σκαραφίγκας που κάνει για λογαριασμό του basketa.gr την ανάλυση της 23ης αγωνιστικής, βλέπει κι άλλα δυνατά παιχνίδια πλην ενός, αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και το Παγκράτι. 

Φάρος – Δούκας (“Π.Νικολαϊδης”, 17:00, Διαιτητές: Σχινάς-Καλδίρης-Μαγκλογιάννης)

“Κατά την δική μου γνώμη, σίγουρα οι προπονητές παίζουν τον δικό τους ρόλο αλλά σε αυτά τα παιχνίδια, παίζει και η έδρα. Δεύτερων, αυτόν που το θέλει πιο πολύ και νομίζω πως στο τελευταίο δεκάλεπτο θα κριθεί το ματς. Θα παίξει ρόλο η προσωπικότητα των παικτών. Δίνω ένα μικρό αβαντάζ στον Φάρο λόγω δυναμικότητας και προσωπικότητας! Ο Καράμπουλας και ο Κυρίτσης δεν παίζουν μόνοι τους. Εγώ είμαι με τα γκαρντ. Θεωρώ πως θα κερδίσει από τους Λιακόπουλο, Βασιλόπουλο ο μεν και από τον Καυκή και από τα υπόλοιπα γκαρντ, ο δεν”.

Αίολος Αστακού – Εθνικός (Αστακού, 17:00, Διαιτητές: Παφίλης-Δημόπουλος-Τσιαπλής)

“Δύο πολύ καλές ομάδες. Ο Εθνικός δεν έχει να χάσει τίποτα, αν επιβάλλει το παιχνίδι του και είναι εύστοχος, θα κάνει την έκπληξη. Από την άλλη, ο Αίολος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και παίζει ένα set παιχνίδι και εκμεταλλεύεται την εμπειρία των παικτών του”.

Μαχητές Δόξας Πεύκων – Πανιώνιος (Πεύκων, 17:00, Διαιτητές: Ξενικάκης-Πιτσίλκας Β.-Φακίτσας)

“Οι Μαχητές είναι άλλη ομάδα στο γήπεδο τους, εκτός έδρας έχουν προβλήματα επειδή τους έπαιξα κιόλας. Θεωρώ πως απόλυτο φαβορί είναι ο Πανιώνιος και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει”.

ΑΕΛ – Ψυχικό (Νεάπολης, 17:00, Διαιτητές: Μπήτης-Συμεωνίδης-Σιμητόπουλος)

“Η ΑΕΛ έχει κάνει μια “κοιλιά” που είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά την παρουσία της στον πρώτο γύρο. Ψάχνει τρόπο να κερδίσει ένα ματς για να πάρει τα πάνω της ψυχολογικά. Το Ψυχικό έχει κάνει μια υπέρβαση αλλά χάνει τα τελευταία παιχνίδια στον πόντο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Ηρακλής – Παγκράτι (Ιβανώφειο, 17:00, Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ελευθεριάδης-Ντούρας)

“Δεν σχολιάζουμε…"!

Καβάλα – Ηράκλειο (Καλαμίτσας, 17:00, Διαιτητές: Σταματόπουλος-Λόρτος-Τζίμας)

“Το Ηράκλειο έκανε τις δύο νίκες που ήθελε, πάει χωρίς άγχος. Δεν νομίζω πως έχει την δυναμική να κερδίσει στην Καβάλα, γιατί από την άλλη μιλάμε για πολύ σκληρή ομάδα, αν και δεν παίζει πολύ καλά. Οι παίκτες τα δίνουν όλα και θεωρώ πως είναι το φαβορί αν πάει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ”.

Χολαργός – Αρκαδικός (Αντ. Τρίτσης (κθ), 17:00, Διαιτητές: Παντελίδης-Μαλαμάς-Κοτσίμπος)

Από την ώρα που πήγε ο φίλος μου ο Στέργιος, έχει αλλάξει τον Χολαργό, τον έχει μεταμορφώσει. Σίγουρα δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια αλλά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, έχει πληθώρα παικτών. Ο Αρκαδικός έχει τον σύνδρομο της ομάδας που έχει λίγους παίκτες και της επαρχιακής ομάδας.

Αμύντας – Γ.Σ.Λαρισαίων (Υμηττού ,17:00, Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος-Χαλαμπαλάκης-Κωνσταντινίδου)

“Ο Αμύντας είναι μία ομάδα πολύ σκληρή, ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Εμείς ευελπιστούμε να τους πετύχουμε σε κακή μέρα, να ελέγξουμε το ματς και να το πάμε μέχρι τέλους για το κερδίσουμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ