21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Α2: Ο Αλέξης Ζαβός αναλύει την 27η αγωνιστική

Ο τεχνικός του Αμύντα, Αλέξης Ζαβός αναλύει για λογαριασμό του basketa.gr την 27η αγωνιστική και προβλέπει νίκες των φαβορί.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι “μάχες” τόσο στην κορυφή όσο και στην “ουρά”… φουντώνουν. Ο Πανιώνιος έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Χολαργό, ενώ θεωρητικά πιο εύκολο αναμένεται να έχουν Ηρακλής και Δούκας που δοκιμάζονται σε Πεύκα και Λάρισα, αντίστοιχα. Ο Αρκαδικός “παλεύει” να αποφύγει τα play out αλλά δεν είναι στο χέρι του, ειδικά αν η ΑΕΛ περάσει από την Καβάλα και ο Αμύντας επιβληθεί του Ψυχικού. Ο τεχνικός της ομάδας του Υμηττού, Αλέξης Ζαβός αναλύει την 27η αγωνιστική, βλέπει τα φαβορί να κερδίζουν και θεωρεί πως αν γίνει έκπληξη, αυτή θα γίνει στα Πεύκα.

Αίολος Αστακού – Ηράκλειο (ΔΑΚ Αστακού,  12.00, Κωνσταντινόπουλος-Καρακάσης-Τσακαλογιάννης (Ρόζης))

“Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Αίολος θέλει την νίκη για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στα playoffs, βέβαια και το Ηράκλειο έχει ισχυρό κίνητρο. Αφενός θέλει την νίκη για να γλιτώσει τις δύο τελευταίες θέσεις και αφετέρου για να αποκτήσει προβάδισμα στα play out. Νομίζω όμως πως ο Αίολος θα πάρει αυτό που θέλει”.

Μαχητές Δόξας Πεύκων – Ηρακλής (ΔΑΚ Πεύκων, 17.00, Γεωργιάδης-Λόρτος-Θεοδώρου (Γκούμας))

“Δύσκολο παιχνίδι. Οι Μαχητές παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στην έδρα τους, ο Ηρακλής όμως είναι μία ομάδα που είναι σε καλό μομέντουμ. Παίζει καλά αλλά ακόμα κι όταν δεν το κάνει, έχει τον τρόπο να κερδίζει. Νομίζω πως ο “Γηραιός” είναι το φαβορί, χωρίς όμως να υποτιμήσουμε τους Μαχητές”.

Καβάλα – ΑΕΛ (ΔΑΚ Καλαμίτσας, 17.00, Πουρσανίδης Κ.-Τζίμα-Τζιοπάνος (Δροσόπουλος))

“Η ΑΕΛ χρειάζεται μία νίκη για να σώσει και μαθηματικά την κατηγορία χωρίς να παίξει στα play out. Η Καβάλα θα βρεθεί σε αυτά αλλά χρειάζεται την νίκη για να παίξει με πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας”.

Φάρος Κερατσινίου – Παγκράτι (Π. Νικολαϊδης, 17.00, Αποστολίδης-Ορφανός Ι.-Φραγκούλη (Γολεγού))

“Δεν χρειάζεται σχόλιο. Ο Φάρος θα κερδίσει και μάλιστα πολύ εύκολα το ηρωικό Παγκράτι”.

Αμύντας – Ψυχικό (Υμηττού, 18.30, Τσώνος-Πόντας-Αναστασίου (Ζερβούδης))

“Το Ψυχικό έχασε το τρένο των playoffs, ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα φαινόταν πως θα μπορούσε να το διεκδικήσει και να παίξει σε αυτά. Είναι μια πολύ συγκροτημένη ομάδα, καλοδουλεμένη και για μένα αποτελεί έκπληξη η φετινή της πορεία. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη για να τελειώνουμε όσο το δυνατών πιο γρήγορα με την υπόθεση “παραμονή”. Νομίζω πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από δύο ομάδες που παίζουν σε υψηλό ρυθμό”.

Χολαργός – Πανιώνιος (Αντ. Τρίτσης, 17.00, Καλδίρης-Παπαθανασίου-Κάρδαρης (Άκελ))

“Ο Χολαργός είναι μια ομάδα με πάρα πολύ δυνατό ρόστερ, με ίσως τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας. Έχει βρει την ταυτότητα του αλλά δεν έχει ισχυρό κίνητρο. Τον ενδιαφέρει πλέον η νέα χρονιά και πως θα παρουσιαστεί. Ο Πανιώνιος θέλει πάση θυσία την νίκη αν θέλει να ανέβει στην Α1.Έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά ο Χολαργός είναι μία από τις λίγες ομάδες που μπορεί να τον κερδίσει”.

Αρκαδικός – Εθνικός (Τρίπολης, 17.00, Βαρδάλος-Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου (Κουκάκης))

“Ο Αρκαδικός εμφανίζεται δυνατός στην έδρα του κι αν θέλει να συνεχίσει να έχει το προβάδισμα στα play out και να παλεύει για να τα αποφύγει, θα πρέπει να κερδίσει. Ο Εθνικός όμως είναι μια ταλαντούχα και επικίνδυνη ομάδα η οποία χρειάζεται κι αυτή την νίκη έτσι ώστε να συνεχίσει στο κυνήγι των playoffs”.

ΓΣΛ – Δούκας (Νεάπολης, 17.00, Παφίλης-Τσιάπλης-Τσιρτσιμάλης (Βαρνάς))

“Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο το φαβορί. Ο ΓΣΛ έχει αποδεκατιστεί, υπάρχουν απώλειες. Ο Δούκας αν είναι σοβαρός, κερδίσει είτε εύκολα είτε δύσκολα”.

Δείτε τη βαθμολογία της Α2 ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ