17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Α2 Ανδρών : Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Η 4η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα αλλά και τον προπονητή που την συνοδεύει.

1.Αντριάνο Τοπάλι (Αμύντας)

Στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αμύντας, και είχε ως κορυφαίο έναν παίκτη που εκτός από τα «πορτοκαλί» έχει αγωνιστεί και με τα «πράσινα» της Δάφνης Δαφνίου. Ο 27χρονος ποιοτικός γκαρντ ήταν εξαιρετικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 12 πόντους, 14 ασίστ, 6 ριμπαουντ, 2 κλεψίματα και 19 στην αξιολόγηση.

2.Σωτήρης Ντόβας (Φίλιππος Βέροιας)

Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στην Ημαθία ο έμπειρος γκαρντ, Σωτήρης Ντόβας, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δεύτερη νίκη του Φιλίππου στο πρωτάθλημα, και στο 66-60 επί του Κοροίβου. Ο 32χρονος γκανρτ πέτυχε 8 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας συνολικά 17 πόντους με 3/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 17 βαθμούς στην αξιολόγηση.

3.Αντώνης Πεφάνης (Καρδίτσα)

Ο 23χρονος φόργουορντ επέστρεψε ως αντίπαλος στο Μετς, όντας πλέον παίκτης της Καρδίτσας, συνεχίζοντας ωστόσο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα. Σε ένα πολύ εύκολο παιχνίδι για τους Θεσσαλούς, ο ποιοτικός αθλητής έδειξε την ικανότητα του, έχοντας 18 πόντους με 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 22 στην αξιολόγηση.

4.Δημήτρης Μαργέλης (Μαρούσι)

Μετά την εντυπωσιακή του παρουσία πέρυσι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στον Εθνικό Πειραιά, ο Δημήτρης Μαργέλης επέστρεψε στην Α2, όντας αθλητής του Αμαρουσίου. Στην δύσκολη νίκη της ομάδας του με το Ψυχικό, 23χρονος φόργουορντ  είχε 8 πόντους με 3/4 δίποντα, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο και 21 βαθμούς στην αξιολόγηση.

5.Παναγιώτης Τσάμης (Πανερυθραϊκός)

Ο Παναγιώτης Τσάμης μετά την πολύ καλή παρουσία που είχε στον Ολυμπιακό, και πλέον συνεχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά όντας μέλος του Πανερυθραϊκού, δηλαδή μιας ομάδας που επενδύει σε πολλά νέα παιδιά, Στη νίκη της ομάδας του με το Αγρίνιο, ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 17 πόντους με 6/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 κοψίματα και 23 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Προπονητής

Γιώργος Σκαραφίγκας

Το Μαρούσι πήρε μια σπουδαία νίκη, και ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα στην Καβάλα. Η ομάδα των Βορείων προαστίων επικράτησε του Ψυχικού στο κλειστό του Αγίου Θωμά, δηλαδή μια από τις δυο ομάδες που κατάφερε να περάσει από το συγκεκριμένο γήπεδο την περσινή σεζόν. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας είδε αρκετούς παίκτες να ανεβάζουν την απόδοση τους, και να ωθούν τον ΓΣΑ στη νίκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ