21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α2 Ανδρών : Οι κορυφαίοι της 3ης αγωνιστικής (Β’ Γύρος)

Η 3η Αγωνιστική του Β’ Γύρου της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον κορυφαίο προπονητή της.

1.Τάσος Καλλιανιώτης (Πανερυθραϊκός)

Όταν είσαι αρχηγός! Έτσι έπραξε ο πολύπειρος Τάσος Καλλιανιώτης, ο οποίος γνωρίζοντας την σημασία που έχουν τα ντέρμπι στα βόρεια ανάμεσα στο Μαρούσι και την ομάδα του, πήρε την κατάσταση στα χέρια του, και ώθησε τον Πανερυθραϊκό σε ένα σπουδαίο διπλό στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο πολύπειρος γκαρντ ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι με 27 πόντους (7/9 βολές, 1/1 διπ., 6/12 τριπ.), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 30 βαθμούς στην αξιολόγηση.

2.Θοδωρής Ονάσογλου (Παγκράτι)

Το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Παγκρατίου πραγματοποίησε ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος ήταν «καυτός» στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καρδίτσα όπου είχε τους 16 από τους 17 πόντους του. Ο ικανότατος σκόρερ ξέχασε ουσιαστικά πως είναι να αστοχείς, έχοντας 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 21 βαθμούς στην αξιολόγηση.

3.Στέλιος Χάλαρης (Ελευθερούπολη)

Αρκετά ψηλή είναι η σημερινή μας πεντάδα, με τον Στέλιο Χάλαρη, έναν αθλητή ρακέτας να τοποθετείται άτυπα στην θέση «3». 0 29χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα της Ελευθερούπολης, βοηθώντας την να επικρατήσει σε ένα κομβικό παιχνίδι του πρωτοπόρου Απόλλωνα Πάτρας. Συνολικά είχε 17 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 24 βαθμούς αξιολόγησης.

4.Μάριος Δόξας (Παγκράτι)

Χωρίς αμφιβολία ο Μάριος Δόξας αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψηλούς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, και αυτό απέδειξε και απέναντι στους δυνατούς παίκτες που διαθέτει η Καρδίτσα στην δική της ρακέτα. Ο πρώτος σκόρερ του Παγκρατίου ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι απολαυστικός, έχοντας στο σύνολο 24 πόντους (5/9 βολές, 8/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα) με 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 27 βαθμούς στην αξιολόγηση.

5.Πάνος Φιλιππάκος (Πανερυθραϊκός)

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί μια από τις «κολόνες» του Πανερυθραϊκού, και αυτό έπραξε και στην σπουδαία νίκη της ομάδας του στο Μαρούσι. Ο Πάνος Φιλιππάκος ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε 17 πόντους, αλλά οι 3 που συμπλήρωσαν τους 20 με τους οποίους ολοκλήρωσε το παιχνίδι ήταν από χρυσάφι. Συγκεκριμένα, όταν ο Παύλος Ξύδας ισοφάρισε σε 92-92, με καθοριστικό τρίποντο ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα. Στο σύνολο είχε 20 πόντους (4/5 βολές, 5/8 διπ., 2/3 τριπ.), 3 ριμπάουντ και 16 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Προπονητής

Δημήτρης Χουχουλής (Πανερυθραίκός)

Σε αυτή την περίπτωση οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Έτσι, από την περσινή σεζόν, και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, το Μαρούσι τρέχει σε 20 εντός έδρας παιχνίδια ένα ρεκόρ 17-3, με τις δυο ήττες να έχουν το όνομα του Δημήτρη Χουχουλή γραμμένο δίπλα τους. Ο Πανερυθραϊκός έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει στον Άγιο Θωμά, και ο χθεσινός (9/6) των πολλών ελλείψεων βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και εκτός από τη νίκη, έκανε δική του και την διαφορά, κοιτάζοντας πλέον με αισιοδοξία μια θέση τα πλέι οφς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ