21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Α2 Ανδρών : Οι κορυφαίοι της 2ης αγωνιστικής (Β’ Γύρος)

Η 2η Αγωνιστική του Β’ Γύρου της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον κορυφαίο προπονητή της.

1.Ορφέας Στασινός (Μαρούσι)

Μαζί με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη έχουν δημιουργήσει ένα φοβερό δίδυμο, το οποίο οδηγεί το Μαρούσι σε πορεία πρωταθλητισμού. Ο 23χρονος γκαρντ ήταν εντυπωσιακός με αντίπαλο την Ελευθερούπολη, όντας ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του, έχοντας 24 πόντους με 4/4 βολές, 4/8 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 38 βαθμούς στην αξιολόγηση.

2.Αλέξανδρος Νικολαϊδης (Ολυμπιακός)

Ακόμη μια καλή εμφάνιση για τον ταλαντούχο γκαρντ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους παίκτες ωθούν τον Ολυμπιακό προς την επιστροφή του στην Basket League. O 19χρονος γκαρντ ήταν εξαιρετικός απέναντι στο Παγκράτι, έχοντας 13 πόντους (5/5  βολές, 1/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα) με 12 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 28 στην αξιολόγηση.

3.Γιάννης Γκαγκαλούδης (Μαρούσι)

Ασταμάτητος μοιάζει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος οδηγεί το Μαρούσι σε πορεία πρωταθλητισμού. Ο 43χρονος γκαρντ ήταν εντυπωσιακός έχοντας 32 πόντους με 11/13 βολές, 3/4 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 4 ασίστ και 32 βαθμούς στην αξιολόγηση, ενώ σκοράρει κατά μέσο όρο 24,5 πόντους, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να δείχνει έτοιμη να σπάσει την δυάδα κορυφής.

4.Τάσος Αντωνάκης (Απόλλων Πατρών)

Χωρίς φρένα συνεχίζει ο Απόλλωνας, ο οποίος μετά το Παγκράτι κέρδισε μέσα σε τρεις ημέρες και τον Αμύντα, χωρίς μάλιστα να συναντήσει αντίσταση από τους «πορτοκαλί». Ο Τάσος Αντωνάκης ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ηγετικός, και με το κυριαρχικό παιχνίδι του αποτέλεσε σημαντικό παράγοντας της νίκης των «μελανόλευκων». Ο 29χρονος φόργουορντ είχε 21 πόντους με 3/3 βολές, 3/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα και 25 βαθμούς αξιολογησης.

5.Γιάννης Βαβάτσικος (Καρδίτσα)

Η Καρδίτσα έχει πατήσει γκάζι και δείχνει ότι θέλει να κυνηγήσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα και στα playoffs. Μετά τον Ολυμπιακό είχε κυριαρχική απόδοση και απέναντι στον Πανερυθραϊκό, με τον Γιάννη Βαβάτσικο να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα της Θεσσαλικής ομάδας. Ο 31χρονος φόργουορντ είχε 17 πόντους με 1/4 βολές, 2/9 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 10 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Προπονητής

Γιώργος Σκαραφίγκας (Μαρούσι)

The Σκαραφίγκας effect. Το άγγιγμα του Έλληνα προπονητή οδηγεί το Μαρούσι σε μια τρομερή πορεία, η οποία φέρνει την ομάδα των βορείων προαστίων σε κατάσταση πρωταθλητισμού. Σε αυτό συνετέλεσε η δια περιπάτου νίκη στο ντέρμπι της τρίτης θέσης επί της Ελευθερούπολης, και πλέον έχοντας να υποδεχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά, Απόλλων και Ολυμπιακό, το Μαρούσι κρατάει την τύχη στα χέρια του.

photo : Δημήτρης Τρασάνης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ