19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Α2 Ανδρών : Μαρούσι και Καρδίτσα κρίνουν την άνοδο (vids)

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, και τα πάντα είναι ανοιχτά στο συναρπαστική κούρσα προς την άνοδο στην Basket League αλλά και την είσοδο στα πλέι οφς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίσει την επάνοδο του από σήμερα (19/6) αν ο ίδιος κερδίσει στο Μαρούσι και ηττηθεί ο Απόλλων στην Καρδίτσα, ενώ αν οι δυο τους φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στην Περιβόλα. Οι Πατρινοί από την πλευρά τους ταξίδεψαν με πλήρη σύνθεση στην Θεσσαλική πόλη, καθώς σε περίπτωση δεύτερης ήττας από τους Θεσσαλούς, θα δυσκολέψει η υπόθεση άνοδος και μέσω πλέι οφς. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ουσιαστικά παίζουν μια θέση στην πεντάδα, καθώς σε περίπτωση ήττας αυτή θα δυσκολέψει τα μέγιστα.

Αυτό θα συμβεί, καθώς ο νικητής της αναμέτρησης του Παγκρατίου με τον Πανερυθραϊκό θα πάρει το πάνω χέρι, και έχοντας το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι του θα μπορεί να κάνει δική του την πέμπτη θέση. Σημαντικό παιχνίδι και στην Ελευθερούπολη, όπου με νίκη η τοπική ομάδα σφραγίζει τα πλέι οφς, ενώ ο Αμύντας ψάχνει την πρώτη υπέρβαση για να το κάνει. Οι γηπεδούχοι την ίδια ώρα θα θελήσουν ήττα του Αμαρουσίου από τον Ολυμπιακό για να μπορέσουν να πάρουν την τρίτη θέση, έχοντας στην πλάτη τους και το 0-2 από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου :

Καρδίτσας (Ν) 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Π. Μαγκλογιάννης-Τσώνος-Μπακάλης (Βαρνάς)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ολυμπιακός Ψαριανός-Σκούτας-Θεοδωρόπουλος (Γολεγού/Ελευθεριάδης)

Μετς 17.00 Παγκράτι-Πανερυθραϊκός Θεονάς-Στρέμπας-Αργυρούδης (Τζουβάρας)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Αμύντας Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.-Αγραφιώτης Ιωάν. (Στουπίδης)

Βαθμολογία (σε 20 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 33 (15-3)
——————————————–
2. Απόλλων Πατρών 32 (14-4)
3. Μαρούσι 30 (12-6)
4. Ελευθερούπολη 30 (12-6)
5. Καρδίτσα 28 (10-8)
——————————————–
6. Παγκράτι 28 (10-8)
7. Πανερυθραϊκός 28 (10-8)
8. Αμύντας 28 (10-8)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ