20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α2 Ανδρών : Και όμως η Καρδίτσα στοχεύει στην άνοδο

Η φράση με την «Α2 ποτέ δεν πλήττεις» δείχνει να βρίσκει την εφαρμογή της, με το Top-8 να γίνεται για χρηστικούς λόγους, αλλά να αποδεικνύεται εξαιρετική καινοτομία.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, και τίποτα δεν έχει κριθεί, και όπως φαίνεται το «γαϊτανάκι» της ανόδου αλλά και των πλέι οφς θα πάει ως το τέλος, όπως ανέφερε και σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ελευθερούπολη, ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Η απευθείας άνοδος θα κριθεί όπως όλα δείχνουν στην Περιβόλα, όπου ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό έχοντας χάσει με 81-78 στο ΣΕΦ, αλλά οι Πατρινοί έχουν να ανησυχούν για την μοναδική εντός έδρας ήττα που έχουν υποστεί, και αυτή είναι από την Καρδίτσα.

Αν οι Θεσσαλοί περάσουν από τον Υμηττό, και έχοντας στην έδρα τους Απόλλων και Ελευθερούπολη έχουν το δικαίωμα με 2/2 να εξασφαλίσουν μια θέση στην πεντάδα, ενώ το σενάριο γίνεται ακόμη καλύτερο για αυτούς και «εφιαλτικό» για τους «μελανόλευκους». Έχοντας μόλις μια εντός έδρας ήττα, και αυτή από τον Αμύντα που φαίνεται να μην προλαβαίνει το τρένο, αν φτάσουν στο 2-0 απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θα έχουν την ευκαιρία με μια νίκη να φτάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Στα υπόλοιπα η Ελευθερούπολη φαίνεται ποιο κοντά στα πλέι οφς, ενώ το Μαρούσι, το οποίο μετράει δυο συνεχόμενες ήττες, και υποδέχεται Απόλλων και Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει να πάρει έστω μια νίκη ώστε με 12 να μην ψάχνει χείμαιρες την τελευταία αγωνιστική στο Μετς. Και ο Πανερυθραϊκός έχει τις δικές του πιθανότητες, έχοντας το αβαντάζ απέναντι στο Μαρούσι, ενώ το Παγκράτι θα θελήσει το 2/2 απέναντι σε Πανερυθραϊκό και Μαρούσι την έδρα του, για να ελπίζει.

Ολυμπιακός (14-3)

Πανερυθραϊκός, Μαρούσι, Απόλλων Πατρών

Απόλλων Πατρών (14-3) 

Μαρούσι, Καρδίτσα, Ολυμπιακός*

Μαρούσι (11-6) 

Απόλλων Πάτρων*, Ολυμπιακός*, Παγκράτι

Ελευθερούπολη (11-6) 

Παγκράτι*, Αμύντας*, Καρδίτσα

Καρδίτσα (10-7) 

Αμύντας, Απόλλων Πατρών*, Ελευθερούπολη*

Πανερυθραϊκός (10-7) 

Ολυμπιακός*, Παγκράτι, Αμύντας*

Παγκράτι (10-7)

Ελευθερούπολη, Πανερυθραϊκός*, Μαρούσι*

Αμύντας (9-8) 

Καρδίτσα*,Ελευθερούπολη, Πανερυθραϊκος



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ