20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Α2 Ανδρών : Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, ιστορική ημέρα για το Μαρούσι (vids)

Στο ΣΕΦ επιστρέφει ο Ολυμπιακός για επίσημο παιχνίδι της Α2 Ανδρών μετά τις 17 Οκτωβρίου, έχοντας να υποδεχθεί τον Πανερυθραϊκό, και να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία προς τον στόχο της ανόδου στην Basket League.

Για τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος προφυλάχθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στη Βέροια με τον Φίλιππο, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι τρέχουν τρεις συνεχόμενες νίκες, μαθαίνουν πλέον να παίζουν χωρίς τους Άλκη Παππά και Λουκά Γιαουρτόγλου.

Στο κλειστό του Στρέφη, ο φορμαρισμένος Τρίτωνας θα υποδεχθεί στο Παγκράτι, σε ένα Αθηναϊκό ντέρμπι, όπου ουσιαστικά η έδρα δεν έχει σπάσει ποτέ. Για το συγκρότημα του Μιχάλη Μιχελάκου αναμένεται να αγωνιστεί ο Νίκος Κόκκαλης, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών, θέλουν να παραμείνουν ψηλά.

Στην έδρα του επιστρέφει και ο Οίακας μετά τις 17 Οκτωβρίου όπου μετράει 2/2 και θα κληθεί να προσπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Ελευθερούπολης, παιχνίδι στο οποίο ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας.

Σπουδαία ημέρα για το Μαρούσι, το οποίο γιορτάζει την 20η επέτειο από την κατάκτηση του κυπέλλου Σαπόρτα, και στο πρωτάθλημα φιλοξενείται από τον Αμύντα στο κλειστό της Πυρκάλ, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Αμφίβολος και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παύλος Ξύδας, ο οποίος υποφέρει από θλάση στην γάμπα, αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 2 εκτός έδρας νίκες σε 4 ημέρες (Καρδίτσα - Ψυχικό) και ψάχνουν την πρώτη νίκη στον Υμηττό.

Στο Χαϊδάρι, η μαχητική αλλά και ελλιπής Δάφνη Δαφνίου, υποδέχεται το καταβεβλημένο Ψυχικό, το οποίο μετά από 85 αγωνιστικά λεπτά, και το ταξίδι στη Βέροια, έχει να δώσει και τρίτο παιχνίδι μέσα σε 7 ημέρες. Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα δεν θα έχει στη διάθεση της τον Νικόλα Παπανικολάου, ο οποίος υποφέρει από θλάση, ενώ εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν είναι οι Άρης Τσουργιάννης και Βασίλης Καραχάλιος.

Τέλος, Καβάλα και Φίλιππος Βέροιας θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με την διαφορά ότι στην Ένωση ο Νίκος Πενταζίδης είχε τον χρόνο να προετοιμάσει το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται σε ρυθμούς fast track.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής :

Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Φίλιππος Βέροιας Θεοδώρου-Ελευθεριάδης-Αγραφιώτης Γρ. (Δροσόπουλος)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Παγκράτι Μαγκλογιάννης-Σκούτας-Γεράνιος (Τζουβάρας)

Ναυπλίου 17.00 Οίακας Ναυπλίου-Ελευθερούπολη Κωνσταντινίδου-Λιότσιος-Τσιμπούρης (Μαυραντζάς)

ΣΕΦ (αίθ. 5) 17.00 Ολυμπιακός-Πανερυθραϊκός Ψαριανός-Τσώνος-Μηλαπίδης (Βιδάλης)

Χ.Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Ψυχικό Μπίκας-Στρέμπας-Τηγάνης (Γολεγού)

Υμηττού 18.00 Αμύντας-Μαρούσι Κάρδαρης-Κωνσταντινόπουλος-Αναστασίου (Τηγάνης)

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες) :

1.Παγκράτι (5-2) 12
2.Καρδίτσα (4-3) 11
3.Απόλλωνας Πατρών* (5-1) 11
4.Ελευθερούπολη* (4-2) 10
5.Ολυμπιακός** (4-1) 9
6.Ψυχικό** (3-2) 8
7.Πανερυθραϊκός** (3-2) 8
8.Μαρούσι*** (3-1) 7
_________________________
9.Οίακας Ναυπλίου** (2-3) 7
10.Τρίτωνας** (2-3) 7
11.Δάφνη Δαφνίου* (1-5) 8
12.Αμύντας** (2-3) 7
13.Καβάλα* (0-6) 6
14.Φίλιππος Βέροιας*** (0-4) 4

*Τα αστεράκια δείχνουν τα λιγότερα παιχνίδια
**Κόροιβος Αμαλιάδας και Αγρίνιο αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ