16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών- Παναθηναϊκός: Πρόωρη ανανέωση στην Καπογιάννη!

Την συνέχεια την συνεργασίας με την έμπειρη κόουτς Ελένη Καπογιάννη γνωστοποίησε προ ολίγου το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε την συνεργασία του με την Καπογιάννη και για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Η Καπογιάννη βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού εδώ και 1,5 χρόνο.

Στον πάγκο του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να κάθεται η Ελένη Καπογιάννη η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της για ακομή μια σεζόν, εως το καλοκαίρι του 2022. Η έμπειρη κόουτς έχει οδηγήσει το «τριφύλλι» στον τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό διαγράφοντας μια επιτυχημένη εως τώρα πορεία. Μάλιστα, το γεγονός οτι η ανανεώση του συμβολαίου της έγινε πριν ακόμα τελειώσουν οι φετινοί τελικοί του πρωταθλήματος αποδεικνύει το καλό κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό αλλα και την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο της. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η τιμή ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να καθίσω στον πάγκο του.

Ζώντας από μέσα τον Σύλλογο εδώ και 1,5 χρόνο η τιμή γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη γιατί αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει το να είσαι μέρος αυτής της οικογένειας.

Η πρόταση της διοίκησης να συνεχίζουμε μαζί και μάλιστα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν , επιβεβαιώνει την αλληλοεκτίμηση μας.

Όταν ήρθα στην ομάδα δεσμεύτηκα ότι το τμήμα θα μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού και θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει.

Με τεράστια προσπάθεια από όλους-ες έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης αλλά η δουλειά δεν σταματά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τους συνεργάτες του που μου άνοιξαν την πόρτα του Συλλόγου και έστρωσαν τον δρόμο της αναγέννησης και τη σημερινή διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ που μας υποστηρίζει και στέκεται δίπλα μας στις καλές και τις κακές στιγμές, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα για να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε.

Τα καλύτερα έρχονται και θέλω από τη νέα σεζόν να τα ζήσουμε μαζί με τον κόσμο που μας δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό μας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ