21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Ο απόηχος της 7ης αγωνιστικής (vids+pics)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, αναγκάζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

«Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα και θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, τόσο για την εμφάνιση, αλλά και για τη σοβαρότητα που έδειξαν απέναντι στο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που δεν μπορούμε να βρούμε χημεία και προφανώς όταν έχεις συνεχόμενα ταξίδια και κάθε τρεις ημέρες παιχνίδι δεν θα βρούμε και δεν θα παίξουμε αυτό που μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Δουβίτσας.

Όπως πρόσθεσε: «Η καραμέλα το τι ήμασταν πριν από πέντε μήνες πρέπει να σταματήσει και να δούμε πώς θα φτιάξουμε τα πράγματα για καλύτερη συνέχεια. Εάν έχουμε υγεία, τους στόχους μας θα τους πετύχουμε και υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας είμαι μόνο εγώ και κανείς άλλος. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες και θα αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες. Εάν κάποια από τις αθλήτριες δω ότι χάνει τον προσανατολισμό της και κοιτάει τα στατιστικά για την επόμενη χρονιά έχει ήδη φύγει και δεν το έχει καταλάβει».

Οι φωτογραφίες είναι από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός έδρας νίκησε και ο ΠΑΟΚ, στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα απέναντι στις Εσπερίδες, σε ένα δύσκολο ματς όπως συμφώνησαν η Χρύσα Κιλαζίδου και ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Βασίλης Μασλαρινός. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, όλα όσα δήλωσαν…

https://www.youtube.com/watch?v=pP7Pn0TBAP0

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας, από την πλευρά τους, έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία. «Αποστολή εξετελέσθη από τους Λιότσιο Άγγελο και Ντάνο Βασίλη, τα γνωστά "κομάντο" της ελληνικής διαιτησίας. Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι φρόντισαν να εκτελέσουν τις άνωθεν διαταγές για ευνόητους λόγους. Επιθετικό φάουλ… Από αύριο τα σπουδαία και η συνέχεια των εκπληκτικών αποφάσεών τους», έγραψαν αρχικά μέσω Instagram κι έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esperides WBC (@esperideswbc)

Εν συνεχεία, δημοσίευσαν ακόμα ένα βίντεο με το εξής σχόλιο: «1.43’’ έγκλημα (επιθετικό φάουλ στην Κολλάτου, χα, χα, χα, αντί για τεχνική ποινή στο flopping) Λιότσιος! Σκορ 65-64 υπέρ των Εσπερίδων και 1.08’’ πριν από τη λήξη.

https://www.youtube.com/watch?v=mb0ZURSpEEw

3.28’’ νέο έγκλημα (πατάει εκτός γηπέδου στα 3’’ η Ακλ, χα, χα, χα) Ντάνος! Το είδες ρέφερι; Το είδες... Εξήγησε τώρα στους αρμόδιους γιατί δεν σφύριξες. Και αυτά έγιναν μόνο στα τελευταία λεπτά.  Κατά την διάρκεια έγιναν πολλά ακόμη. Και η ομάδα δεν διαμαρτύρεται ποτέ. Το γνωρίζετε. Και η ντροπή, ντράπηκε…».

Η ΕΦΑΟΖ κέρδισε την Ελευθερία Μοσχάτου και, τώρα, θα κάνει το ρεπό της, αφού ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου -που θα αντιμετώπιζε στου Ζωγράφου- αποσύρθηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «κυανόλευκες» είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να… σπάσει το ρόδι, έχοντας πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει δώσει φέτος στην Α1 Γυναικών.

Η φωτογραφία είναι από την ΕΦΑΟΖ.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη του από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στη Λευκάδα απέναντι στην τοπική Νίκη, με την υπέρ του διαφορά να φθάνει ακόμα και τους 67π. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα των νησιωτών, που δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν από όταν πάτησαν και πάλι παρκέ, μετά τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που οδήγησαν στο πολύμηνο «λουκέτο».

Τα αποτελέσματα:
Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός 43-110
Ελευθερία Μοσχάτου-ΕΦΑΟΖ 48-66
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 46-72
Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ 65-66

Η βαθμολογία:
1.Ολυμπιακός 11 (5-1)
2. Παναθηναϊκός 11 (5-1)
3. ΟΑX 11 (5-1)
4. ΠΑΟΚ 10 (4-2)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 9 (4-1)
6. ΕΦΑΟZ 9 (3-3)
7. Νίκη Λευκάδας 8 (1-6)
8. Εσπερίδες Καλλιθέας 7 (1-5)
9. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 6 (1-4)
10. Ελευθερία Μοσχάτου 5 (0-5)
-Κρόνος Αγ. Δημητρίου και Σπόρτιγκ αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα

Επόμενη αγωνιστική (8η, 07/04):
Ολυμπιακός-Εσπερίδες Καλλιθέας
ΠΑΟΚ-Ελευθερία Μοσχάτου
ΟΑΧ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Δάφνη Αγ. Δημητρίου
-Το ρεπό τους θα κάνουν ΕΦΑΟΖ και Νίκη Λευκάδας.

Η φωτογραφία είναι από την ΕΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ