24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Ο απόηχος της 13ης αγωνιστικής (vid+pics)

Δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή της κατάταξης στην Α1 Γυναικών μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός εξακολουθούν να βαδίζουν πλάι πλάι, στην πρώτη θέση, με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΑΧ να «συγκατοικούν» πλέον στην τρίτη θέση, ενώ ακολουθούν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΦΑΟΖ. Θυμίζουμε πως οι Εσπερίδες Καλλιθέας, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, η Ελευθερία Μοσχάτου και η Νίκη Λευκάδας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο, ενώ οι Σπόρτιγκ και Κρόνος Αγ. Δημητρίου αποσύρθηκαν από το φετινό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινες» διατήρησαν το αήττητο φέτος στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», κερδίζοντας και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την Άσπα Καλαμπάκου να αναφέρει σχετικά: «Αρχίζουμε και δείχνουμε καλύτερη εικόνα, γιατί τις τελευταίες αγωνιστικές είχαμε κάνει μια μικρή κοιλιά εντός εισαγωγικών. Ακολουθεί μια πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών τώρα, που είναι για εμάς τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Σίγα σιγά βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες κάθε τρεις ημέρες. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η περίοδος κι ευελπιστώ να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό της Πυλαίας, απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον κόουτς Γιώργο Παντελάκη να τονίζει: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν είχε χάσει μέσα στην έδρα της, μέχρι στιγμής. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι για να σταματήσουμε τις τρεις ξένες του αντιπάλου μας. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και στον τομέα αυτό φθάσαμε σχεδόν στο 100%, όσων είχαμε συζητήσει. Στην επίθεση δεν ήμασταν στην καλύτερή μας ημέρα, αλλά ήμασταν συνεπείς σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι είδα μια ομάδα η οποία έδειξε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Αυτό το στοιχείο κρατάω περισσότερο από το ματς».

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσε η Ρεμπέκα Ακλ από πλευράς «ασπρόμαυρων»…

https://www.youtube.com/watch?v=G-KE1HpReIY

Ο ΟΑΧ, από την πλευρά του, νίκησε την ΕΦΑΟΖ στο κλειστό του Κλαδισού. Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε κάνει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο κλειστό του Ζωγράφου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες «έχασαν» τη Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, η οποία αποχώρησε 8.5’ πριν από τη λήξη, λόγω τραυματισμού.

Η βαθμολογία (Σε 11 αγώνες):
1. Παναθηναϊκός 21 (10-1)
2. Ολυμπιακός 21 (10-1)
3. ΠΑΟΚ 19 (8-3)
4. ΟΑΧ 19 (8-3)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 16 (5-6)
6. ΕΦΑΟΖ 15 (4-7)

Επόμενη αγωνιστική (14η, 28/04):
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ΟΑΧ-Ολυμπιακός
ΕΦΑΟΖ-ΠΑΣ Γιάννινα

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ