18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών: Ολυμπιακός και ΟΑΧ δοκιμάζονται εκτός (vid)

Τρεις αναμετρήσεις θα γίνουν την Κυριακή (11/04), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Το ρεπό τους θα κάνουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Ο εκ των πρωτοπόρων Ολυμπιακός θα παίξει στο Μοσχάτο απέναντι στην τοπική Ελευθερία, που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σπάσει το… ρόδι. «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές επιθετικά εμφανίσεις, στο κομμάτι της άμυνας όμως θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη συνέπεια κι εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή μας», ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Παντελάκης.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι σχετικά εύκολο και πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παραμείνουμε σαράντα λεπτά συγκεντρωμένες στο πλάνο που έχουμε για κάθε ματς. Πρέπει να δουλεύουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να γινόμαστε καλύτερες ομαδικά και ατομικά, για να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένες στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο ΟΑΧ, που επίσης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 6-1, θα αγωνιστεί στον Άγιο Δημήτριο κόντρα στη Δάφνη, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, ενώ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων ο ΠΑΣ Γιάννινα -που επίσης έχασε στα τελευταία δύο παιχνίδια του- θα επιχειρήσει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών με αντίπαλο την ΕΦΑΟΖ, η οποία τρέχει επιτυχημένο σερί τριών νικών. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσαν ο βοηθός προπονητή του ηπειρώτικου συγκροτήματος Μάριος Μιχαήλ και η Βανέσα Πανούση

https://www.youtube.com/watch?v=3LkCnjdioAc&t=4s

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10/04
Εσπερίδες Καλλιθέας-Νίκη Λευκάδας 90-61

Κυριακή 11/04
Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Ολυμπιακός Μαρτινάκος, Τζίμης, Λαζόγκα (Ζώης)
Ιωαννίνων (Ν) 14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΕΦΑΟΖ Τσιαπλής, Κατωτικίδης, Παπανικολάου (Τσιγγέλης)
Αγ. Δημητρίου (Π) 15.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΟΑΧ Τσιμπούρης, Μακρόπουλος, Ασημακάκης (Δραμεσιώτης)

Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 13 (6-1)
2. Παναθηναϊκός 13 (6-1)
3. ΟΑΧ 13 (6-1)
4. ΠΑΟΚ 12 (5-2)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 10 (4-2)
6. Εσπερίδες Καλλιθέας 10 (2-6)
7. ΕΦΑΟΖ 9 (3-3)
8. Νίκη Λευκάδας 9 (1-7)
9. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 7 (1-5)
10. Ελευθερία Μοσχάτου 6 (0-6)
-Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Σπόρτιγκ αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ